Etusivu

torstai 11. elokuuta 2011

Tukka on nyt värjätty, ei tullut kyllä ihan sellainen kuin oisin halunnu, mutta ihan kiva kuitenkin:)
Aluksi oli aivan järkky mut sit laitettiin viel yks purkki väriä päähän niin tuli ihan siedettävä:P
Kuvaa huomenna luultavasti.. :P

Soitettiin tänään niistä tuloksista, ja ne sano vaan että ei oo ainakaan virtatieinfektio, mutta soittakaa huomenna uudestaan, kun tehdään viel jtn testejä. Eli huomenna sitten toivottavasti lisää tietoa!:)

Äitin luo ei olla vielkään päästy käymään tietenkään, joten siinä postauksen tekemisessä voi kestää jonkin aikaa.. Perjantaina olis suunnitteilla mennä, jos Peetulla ei enää ole kuumetta huomenna.

Ja sitten, lupasin viime postauksessa niitä kuvia tuosta meidän pikku sairastelijasta. En löytäny kaikkia kuvia joita otettiin, en ymmärrä mihin ne on voinu kadota.. :/
Mutta tässä pari!:)
Nää on kumpikin sieltä päivystyksestä. Ja nää on lievimmästä päästä, näyttää siis suht. terveeltä noissa kuvissa, pikkunen on niin sinnikäs ettei näytä kipuaan.. :D
Mutta tosiaan, harmi kun en löytäny niitä kuvia, joissa oikeesti näky kuin haavoittuvaisen ja surkean näköinen pikkunen oli.




7 kommenttia:

  1. Voi toista, niin reppanan näköinen! :( Pikaista paranemista Peetulle! :)

    VastaaPoista
  2. voi miten heikon näkönen :( paranemisia<3

    VastaaPoista
  3. Jos vauvalla on kova kuume niin ei saa pitää vaatteita yllä! Meidän 9kk ikäinen poika oli myös 6kk iässä kovassa kuumeessa (hampaiden takia) ja soitin neuvolaan ja neuvosivat heti, että pitää pitää koko kuumeilun ajan ilman vaatteita, yöllä vain vaippa eikä edes peittoa yhtään jotta ruumiinlämpö laskisi. Pojunen vietti sitten päivät nakuillen a yöt pelkällä vaipalla ja sai aamulla ja illalla kipulääkettä ja vettä piti juottaa niin usein kuin vain poju joi :)

    VastaaPoista
  4. Joo, Peetu oli koko ajan vaippasiltaan kotona. Nuo kuvat on otettu päivystyksestä, jossa vielä tuolloin oli muitakin niin ei viitsinyt alasti häntä siellä pitää.

    VastaaPoista
  5. millon uutta postausta? :)

    VastaaPoista
  6. Tänään mie teen tuon Link ur blog- postauksen. Eli listaan siihen ne blogit. Ja Mie vuosien varrella- postaus tulee heti kun jostain löydän vanhoja kuvia, äitillä kun ei ollut kuin muutaman vuoden ikäiseen asti.. :(

    VastaaPoista
  7. Koska teistä tulee lehteen se juttu? :)

    VastaaPoista