Etusivu

maanantai 8. elokuuta 2011

Kuumetta ja kouristuksia

Peetu on nyt pari päivää ollut tosi kärttyinen, kuten olen täällä ilmoittanutkin..
Eilen sitten alkoi kuume nousta. Tänään aamupäivästä oli 37.9 kuumetta.
Ajateltiin ensin että on vauvarokkoa, kun monet oireet täsmäs.. (kuume, näppylät, kärttyisyys..)

Tänään sitten noin klo. 22. Peetu heräs ja alkoi huutamaan ihan älyttömästi. Mentiin siihen sitten Akin kanssa ja Peetu yhtäkkiä veti ittensä ihan kippuraan ja alkoi tärisemään.. :(
Tärisi jonkun aikaa, ja en uskaltanu ottaa syliin ennen ku lopettaa kun oli ihan kippurassa. Se sit kesti jotain alle minuutin. Otin sit syliin heti kun loppui ja Peetu itki kauan aikaa ihan hysteerisenä. Ja sit sillä oli jotain kouristuksia, että raajat niinku nyki ja tärisi.
Oltiin tieten ihan paniikissa ja mie itkin hulluna. Soitin äitille joka sit sano että tulkaa hakeen särkylääkettä mun tyköö. (ku meil ei siis kotona ollu)
Pauliina lähti sitten käyttään äitin luona meitä ja Aki soitti matkalla päivystykseen, jotka sitten käski tulla sinne niin nopee ku pystyy..
Ajettiin sitten sinne ja ne sano, että laittaa meät luokitukseen C, eli menee muiden ohi. Yks hoitaja sitten otti pika CRP:n ja laitto supon. CRP oli alle 8 kuitenkin.

Lääkärille päästiin sitten melkein heti ja se katto keuhkot, korvat, nielun, jne.. Kaikki oli onneks kunnossa ja lääkäri sano että tulla uudestaan jos tulee uusia kouristuksia tai jos Peetu menee veltoks, tajuttomaks, ei syö ja juo tai on koko ajan väsyneen olonen ja voimaton..

Säikäytti kyllä ihan sikana, hyi..! Nyt mie ja Aki ei kumpikaan uskalleta nukkua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti