Etusivu

perjantai 5. elokuuta 2011

Huutoa, raivoa, itkua, parkua

Mie en enää oikeesti tajua mikä Peetuliinillä on..? Se on tänää taas ollu koko päivän kärttynen ja ei oo suostunu nukkuun päikkäreitä, vaikka on ollu ihan silminnähden väsynyt. Ja nyt ei meinannut edes nukkumaan laittaa vaikka on valvonut koko päivän. Tai no nukahti joo vahingossa puoleks tunniks, mutta heti kun huomas virheensä niin heräs kauheen huudon saattelemana..

Tätä parantaa ehkä se, että hän on oppinut huutamaan! Siis karjumaan, rääkymään, ei mitään byäääää huutoa. Vaan ihan oikeasti karjumista!:D
Taisinkin täällä kirjoitella kun Peetu on oppinut kiljumaan.. Okei, se oli jo itsessään melko rasittavaa. Mutta tää huuto.. Saadaan taatusti häätö.. :D

Oiskohan ne sit hampaat jotka tekee tuloaan?
Millasia teidän mussukat on ollu hampaiden tulon aikoihin?

4 kommenttia:

  1. Ajattelin heti vaikka itellä ei ees kokemusta vielä asiasta ole mut silti, että tekiskö se hampaita? :)

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli mieleen vaan ei-nukuta-päikkäreitä-ja-raivotaan-koko-päivä-kierre. :D Meillä noita päiviä on aina välillä. Saadaan noissa tilanteissa vauva vaunuttelemalla tai autolla ajelemalla uneen.

    Meillä noilla huutopäivillä ei ole ollut mitään suoraa yhteyttä hampaisiin, niitä vaan on aina välillä. Hampaidentulon aikaan yöheräämiset lisääntyivät parina yönä, tyttö narskutteli kaikkea ja oli jotenkin kireä ja loukkaantui joka asiasta. Ei huolinut tuttia eikä pulloa. Meillä noi päiväkiukut johtuu yleensä siitä, että tyttö on kertakaikkiaan ihan yliväsynyt ja siksi kaikki kiukuttaa.
    Voi Peetu toki tehdä hampaitakin. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä ekat hampaat aiheutti tommosta ja pahempaakin käytöstä.. Auttaisiko viilennettävä purulelu? Äippäpakkauksessa ainakin tuli semmonen ja meillä se auttoi aina hetkeksi :)

    VastaaPoista
  4. Joo meillä on monta semmoista (kaikki antaa lahjaksi, vissiin muutkin huomaa että peetu huutaa?:D) ja kyllä ne ehkä hieman rauhoittavat!:)

    VastaaPoista