Etusivu

torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenteri



Tänään sai avata ensimmäisen joulukalenterin luukun.
Sain joulukalenterini synttärilahjaksi pikkuveljiltäni, se oli tosi ihana ele heiltä!:)
Joulukalenterini on melko normaali, mutta ei silti sellainen täysin normaali suklaakalenteri.
Suklaat ovat sellaista maitosuklaa-täytesuklaata, joka maistuu ihan kinder buenolta!<3

Oon ehkä vähän liian onnessani joulusta ja suklaakalenterista, aloin nimittäin itkeä kun söin sitä suklaakalenterin suklaata.. :D Ja en tiedä miksi. Ehkä siks kun ei mulla viime vuonna ollut suklaakalenteria:D

Millaisia joulukalentereita muilla on? Onko ne suklaakalentereita vai vain joulukalentereita? Vai onko ollenkaan, miksi ei? Onko lapsillanne, millaisia?


Joulu on aina ollu mulle melko tärkee, koska äiti on aina ollu innoissaan joulusta. Koti on aina ollut tosi koristeltu jouluvaloilla. Kuusi ollaan aina koristeltu yhdessä ja siksi se ei olekkaan monesti ollut kovin "tyylikäs", koska pikkuveljetkin ovat aina olleet innoissaan koristelemassa.
Jouluna on aina oltu koko perhe yhdessä; mie, noora, niki, nuutti, nere, äiti, mummu, eno, täti ja pappa.
Ja mulle joulussa tärkeintä on muutenkin pääasiassa se yhdessä olo.
Ensin on syöty aamulla joulupuuro, jossa on tietysti manteli, ja sen löytäjä saa pienen lahjan.
Joulupukki on käynyt ja on ollut runsas jouluateria. Ilta ollaan sitten vain oleskeltu ja pelailtu kaikkia pelejä yötä myöten.
Viime jouluna Aki oli tietysti myös mukana, ja jouduttiin sitten käymään tietysti Torniossa Akinkin äidin luona, mutta muuten joulu meni aika lailla samallain, paitsi pukki ei tainnut käydä..
Tämäkin joulu menee tietysti erillain, koska nyt on Peetukin ja täytyy käydä siellä Torniossa ja näin. Ja Mikko on myös mukana menossa tietysti.
Vähän harmittaa, ettei voi koko aikaa olla kotona jouluna, mutta eihän sille mitään voi, pakkohan Akinkin on vanhempiensa luona käydä.

Millaisia jouluperinteitä teillä on? Mitä joulu merkitsee teille?


Ajattelin nyt "joulukalenterina" tehdä joka päivä postauksen, jossa kerron jostain itselleni tärkeästä ja lempiasiasta. Esim. lempijoululaulu ja miksi tai tärkein asia ja miksi, jne.. Ja postauksen alkuun laitan jonkun kyseiseen asiaan liittyvän kuvan, koska monesti on sanottu, että postauksissani on liian vähän kuvia:P
Ja onhan joulukalenterissakin kuvia;)

Tämä olkoon nyt vaikka ensimmäinen "luukku", kun kerroin meidän joulusta ja mun joulukalenterista.
Eli huomiseen!:)

4 kommenttia:

  1. Oooi vitsi mäki tykkään joulusta tosi paljo :)!! Nää kaikki joulut viime aikoina on menny haudoilla kiertelyyn (hautausmaat on tosi kauniita jouluna ku kynttilät loistaa siellä hämärässä (: ) Jaa sittenpä ollaan vietetty sitä papan äidin luona :)
    Paitsi nyt joulutunne on vaa kadonnu kun ei täällä päin oo lunta ees näkynykkää :( Niin ja mulla on ihana tavallinen Lidlin suklaajoulukalenteri: D

    Niin kerroimpa tässä nyt kun kerta kysyit näin yleisesti : )

    VastaaPoista
  2. Meillä kans on paljon hautoja kierreltävänä. Se unohtuikin tuohon kirjoittaa, se kuuluu jouluun, että ollaan aina porukalla käyty haudoilla:)

    Mie kans yllätyin ku täällä ei ole pisaraakaan lunta?! ;o
    Hassua, kun asun kuitenki niin pohjosessa ja ei yleensä ole näin pitkään ollu lumetonta..

    VastaaPoista
  3. Ens viikolle ainekin on luvattu lumisadetta kun netistä katsoin : )

    VastaaPoista
  4. minäkin haluan tuollaisen kalenterin jos se maistuu kinderiltä :P oisko hajua mistä sellasia saa? :)

    VastaaPoista