Etusivu

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Back in business

Päätin kirjoittaa lyhyen (haha, tuskin) päivityksen meidän menosta.

Asiat alkaa olla kondiksessa ja ollaan yritetty keskustella enempi kaikista asioista.
Täällä on tapahtunut vaikka ja mitä uutta ja jännittävää!:)

Ensin täytyy tietysti hehkuttaa kun tännekkin aina niin kylmään pohjoiseen on tullut kesä! Ei sais valittaa, mutta kyllä tää helleaalto on vähän liikaa..!
Me ollaan koko viikko viihdytty kaupungilla ja rantsulla, kyllä tää lämpö on ihanaa, vaikka välillä onkin vähän turhan lämmin!:P
Eilen itelle tuli jonkinasteinen auringonpistos, heikotti ja päätä särki. En siis muistanu huolehtia itsestä kun huolehdin ettei Peetu pala, tai aurinko ei paista silmiin, jne..

Ja sitten muuta:
Peetu on alkanu syömään tosi hyvin soseita, syö jo purkillisen päivässä/ruokailukerralla peruna-porkkana sosetta (joka on poitsun lempparia) ja maitoa sitten lisäksi. Ja hedelmäsoseetkin menee tosi hyvin alas, Peetu tykkää kamalasti päärynä-vadelmasta ja punaposkesta (vadelma-persikka-puolukka).




Peetu myöskin nukkuu tosi hyvin, 23-06. ja sitten kun syöttää niin samantien jatkuu unet n. 06.30-10.30, joskus enempi ja joskus vähempi:)
Peetu tykkää nukkua ulkona tosi paljon ja muutenkin oleilla ulkona ja parvekkeella. Joskus ei edes malta laittaa ulkona nukkumaan kun haluaa katsella ympärilleen:D

Pittunen oppi n. 2 viikkoa sitten kääntymään selältä masulleen ja takas ja nyt pyöriikin jatkuvasti ja yrittää kauheana puskea itseä eteenpäin ja sitten hermostuu kun ei pääse kuin pari senttiä aina välillä.

Masulla ollessaan alkaa myöskin pikkuhiljaa kannatella hartioita!:)

Peetu on alkanu myöskin tavoittelemaan leluja ja usein nappaakin niistä sitten kiinni. On myöskin kova poika repimään tukkaa ja vaatteita ja repii vain kovempaa nauraen kun toinen rääkyy että sattuu:D

Mussukka tykkää myöskin tosi paljon jumppailla ja käsistä nostaa istumaan tai seisomaan, itsekkin kauheana jo ponnistaa ylöspäin kun alkaa nostaa.


Toinen Peetun lemppari leikeistä on Paakka paakka pullaa, jota taitaa olla kivoin leikkiä Noora-tädin kanssa!:D
Yksi lemppareista varsinkin nyt kesähelteillä on piiloleikki. Eli heilauttaa harson Pittusen päälle ja kyselee innokkaasti "minne meni pikkupeetu?" ja sitten vetää pikkuhiljaa harsoa pois sanoen innokkaalla äänellä "täältä se äitin/isin pikku kulta löytyy". Nauraa leikkiessä ääneen.

3kk neuvolassa Peetulle tosiaan laitettiin kolme rokotusta, 2 piikkiä reiteen ja yks litku suun kautta.
Peetu tykkää tosi paljon olla sylissä masullaan ja käänsin sen masulleen että saa piikin laitettua, naureskeli tietysti sitten ääneen, mutta voi että sitä huutoa mikä pikku ihmisestä voi lähteä kun nauru keskeytetään tuikkaamalla piikki persuksiin! No neukkutäti sitten sanoi että laitetaan toiselle puolelle samalla huudolla.. Noh.. Kun käänsin toiselle puolelle niin itku loppui ja taas hymyilytti, ja eikun taas piikkiä pyllyyn ja nyt se huuto ei niin vain loppunutkaan..!
Oli pikkupoitsu niin loukkaantunut kun äiti antoi tyhmän neukkutädin pistellä tyhmillä piikeillä!:D


Viime viikonloppuna siskolla oli yo-juhlat, joita järjestettiin viikon verran. Tarjottavaa oli kylläkin ihan liikaa, joten loppu meni sitten pakastimeen. Oli lohileipää, tortillarullia, täytekakkua (mie leivoin neljä), voileipäkakkua, jnejne..
Otettiin sitten kuva jossa on äitin ja isin puolelta 5 sukupolvea.


Elikkäs vasemmalla reunalla 5 sukupolvea: Peetu, Mie, Äiti, Pappa ja Isomummu. Ja oikealla reunalla 5 sukupolvea: Peetu, Mie, Iskä, Pappa ja Isopappa.
Kuvassa on siis vain nämä sukupolvet, tokihan elossa on myöskin kumpikin mummu ja toinen isomummu:)
Saatiin myöskin kuvaamosta nyt se iskän puolen viiden sukupolven kuva, mutta oon siinä niin kamalan näkönen etten sitä tänne laita:D

Me ollaan nyt saatu semmonen vauvalahja Kemin kaupungilta, eli 8kpl 50 euron lahjakortteja, elikkäs yhteensä 400e. Niistä 4 on nyt mennyt, ollaan ostettu kauheesti vaattetta, niistä en jaksa edes laittaa kuvaa kun on niin paljon.
Sitten ostettiin semmonen leikkimatto, missä menee semmoset kaks kaarta niinku kehikkona ja niihin saapi roikkumaan niitä leluja, jne. ja siinä oli tietenki kaikkea värikästä kuvaa ja peilejä sun muuta ja sitten semmonen soiva "lauta" tai mikä lienee, johon saa soimaan biisin tai sit jos siihen potkii tai hakkaa niin kuuluu eläinten ääniä, jne.
Ja ostettiin sitteri, värikäs ja ihana. Siinä menee kans semmoset kaaret joihin saa leluja roikkumaan ja sen saa värisemään ja siihen saa kiinni semmosen soivan ja välkkyvän ravun, josta ei olla viel otettu selvää että tykkääkö Peetu siitä vai pelkääkö:D


Peetu tykkää myöskin kun käy vieraita, aina jaksaa hymyillä ja naureskella. On jo semmonen hymypoika ja naistenmies, että valtaa kaikkien naisten sydämet;D

Roosa, Pauliina ja Saila + Peetu
Saatiin Akin äidiltä semmonen uniriepu, johon Peetu sitten ihastu, nukkuu se kainalossa ja kovasti näyttää usein maistuvankin tämä kyseinen riepu, tai sitten johtuu vain siitä kun Peetu on oppinut tunkemaan kaiken suuhunsa:D


Nyt muutamana päivänä Peetulla on ollut kauhea kärttypäivä, joka johtunee siitä kun on niin järjettömän kuuma. Ja meillä sisällä on jopa kuumempi kuin ulkona! Jonka takia viihdytäänkin Peetun kanssa päivät joko kartsalla tai vain parvekkeella.
Sisällä ei pysty päälle laittaa muuta kuin vaipan, muuten alkaa kauhea huuto ja hiki valuu. Eilenkin meillä oli varjossa +25 astetta, joka on jo tosi hyvä suoritus täällä Kemissä.



Ja vaikka kuvia onkin jo paljon niin tähän loppuun vielä kuva näistä minun kahdesta rakkauspakkauksesta!<3

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Peetustakin on kasvanu jo iso poika!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla teistä pitkästä aikaa! Hyvä kuulla että alkaa menemään paremmin :) Ja pikkunen on niin ylisöpö! :)<3

    VastaaPoista
  3. ihana ihana kuulla teistä taas! :) peetu on kasvanu komeasti ja oppinu uusia juttuja ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana ja tyytyväisen oloinen poika :) Ja vautsi mikä tukka pojalla :D

    VastaaPoista