Etusivu

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kiitos lukijoille!

Heippati!
Kuten olette varmasti huomanneet niin ei ole tullut tekstiä pitkään aikaan.
Syy on nuiden anonyymien rasittavat kommentit, jotka antavat minun ymmärtää että en ole heidän mielestään sopiva äidiksi, mm. koska Peetu syö nyt jo pilttiä!?
Ja en ole halunnut laittaa anonyymien kommettien kieltoa, koska joidenkin kommentit kuitenkin ovat ihania, kiitos heille!<3
Ja kiitos myös muille kommentoijille ja blogin lukijoille!<3:)
Toinen syy on tämä Akin ja minun "kriisi", jos sitä nyt siksi voi kutsua, ja jota Aki ei itse tunnu huomaavan. Haluan meidän suhteen hieman parempaa kondikseen, joten en viitsi kauheana kuluttaa aikaa täällä.

Eli siis, nyt tulee tauko blogeiluun, luultavasti pitkäkin tauko..
Saatan jopa lopettaa kokonaan, mutta siitä mahdollisesta päätöksestä tulee kyllä ilmoitusta erikseen!:)
Älkää kuitenkaan hylätkö rakkaat lukijat mua tän tauon takia!<3:))
Palaillaan.

8 kommenttia:

  1. koita saada asiat järjestykseen Akin kanssa :)

    VastaaPoista
  2. toivottavasti kaikki järjestyy:)mää innostuin sun blogista tällä viikolla ja luin innolla kaikki merkinnät, harmi jos päätät lopettaa:(

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä ja jaksamista sinnepäin! (: Toivottavasti päätät tauon jälkee jatkaa kirjottamista, tää sun blogi kuuluu mun lemppareihin!


    Voimia, palaile bloggauksen pariin sitku tuntuu hyvältä! :)

    VastaaPoista
  4. Voi apua. :( Luin tuon edellisenkin tekstin. Pakko kommentoida ja antaa näin pienen ja köyhän *halauksen* myös. Ensiksikin auttaa jo paljon, jos saat Akin kanssa puhuttua asiat kunnolla läpi. Jos se tuntuu vaikealta, niin näytä vaikka nämä blogitekstit sille, kyllä ne miehetkin ymmärtää, niillä on vaan hyvin HYVIN hidas sytytys välillä.. Omat ajatukset kun hyväksyy myös, se että miltä susta nyt tuntuu, niin sekin auttaa jo paljon. Sitten kun on hyväksyny asiat, niin on helpompi katsoa tulevaisuuteen. Musta varmasti arkea eniten auttais se, että saisitte miehes kanssa välit kuntoon, mutta jotta ne sais kuntoon, niin on pakko jossain vaiheessa ainakin keskustella kunnolla kaikki tunteet läpi ja semmoset asiat, mitkä painaa mieltä. Ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä muuttamisen suhteen, mutta joskus se voi olla kyllä ainut oikea ratkasu. Voihan sitä tietty kokeilla, että miltä se elämä tuntuis kahdestaan. :)

    Voimia sulle sinne ja toivottavasti kaikki kääntyy vielä hyväksi! Toivon, että et lopettais blogia, mutta ymmärrän kyllä hyvin.. Jos elämä itellä ei tunnu menevän hyvin ja kaikki anonyymit puskee päälle blogissa ja itellä tekis mieli avautua niistä inhottavistakin asioista, niin ainakaan blogaaminen ei kauheasti asiaa auta.. Saa kannustaviakin kommentteja, mutta myös niitä ihan toisenlaisia. Sillon justiinsa, kun tarttis apua ja tukea.

    Mä toivon, että teillä lähtis menemään paremmin. Mutta koittakaa ainakin keskusteltua saada nyt mahdollisimman pian! Se auttaa. :)

    VastaaPoista
  5. Olet ikaistasi kypsempi, kun haluat asiat jarjestykseen ja tammoiset ei niin tarkeat asiat saavat siksi aikaa jaada taka-alalle... voimia teille toivottavasti saatte asiat kuntoon (:

    VastaaPoista
  6. Harmittavaa että ihmiset moittivat äitejä jotka syöttävät kiinteitä jo. Tekisin aivan samoin kuin sinäkin.
    Ei se lapsi kuole kun vähän kerrallaan alkaa syöttämään kiinteitä. Oma äitini on tehnyt jokaisen kohdalla niin. 1,5kk ikäisenä alkoi olemaan sosetta ruokavaliossa. Sisarusteni iho, tyytyväisyys, nukkumisrytmi parani huomattavasti. Vatsavaivat hävisivät yms. Äiti sanoi myös minulle kerran jos toisenkin että äiti tietää paremmin kuin neuvolatädit tai muut :)

    Eiköhän jokainen tiedä mikä on omalle lapselleen hyväksi, niin kuin sinä :) Olet mitä parhain äiti lapsellesi :)

    Hyvää kesän jatkoa koko perheelle :)

    VastaaPoista
  7. Poishakattu oksakin kasvattaa tilalleen uuden, kadonnut kuukin alkaa kasvaa uudestaan: Viisaat jotka näin ajattelevat, eivät harmistu vastoinkäymisistä

    -Bhartrhari

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti selviätte kriisistä:) ja toivottavasti tosiaan jatkat tätä blogia, koska on mielenkiintoista seurata sun arkea pienen vauvan kanssa.

    VastaaPoista