Etusivu

torstai 30. kesäkuuta 2011

Kasvonaamiot

Käytiin tänään Akin kanssa vähän shoppailemassa, Peetu meni mummolaan hoitoon, niin saatiin viettää vähän laatuaikaa!:)

Ostettiin (lue: mie ostin) kaikkea kivaa kauneudenhoito hommaa. Veet kylmävahaliuskoja (oli pakko, ku en ikinä ole kokeillu), kasvonaamiot Akille ja mulle, kynsijuttuja, sokeri-sitruuna vartalon kuorintageeliä, jne..

Ensin on pakko haukkua nuo kylmävahaliuskat, oli mun mielestä ihan surkeita, poisti joo osan karvoista, mutta silti jäi ja oli loppujenlopuks pakko ottaa höylällä loput.
Kuorintageeli oli aivan loistava! Koko kroppa on sileä ja pehmeä kuin vauvan pylly!:)
Kasvonaamiotkin oli ihanat, tuli heti raikkaampi ja rennompi olo, ja kun naamion pesi pois niin tuntui että naama loistaa! Ihanan pehmeät ja sileät kasvot meillä kummallakin:)

Kokonaisuudessaan hemmottelupäivä oli ihana ja rentouttava<3



Tänään me myös leivottiin; kolme pellillistä kinkku-aurajuusto pasteijoita ja seittemän pellillistä kinkkurullia (kinkkua, juustoa, v.sipuli majoneesia).

Ainoa mikä harmitti on se, kun meni niin myöhään nuo leipomiset ja Pauliina ei sitten tullutkaan kylään kuten oltiin sovittu. Ei itseasiassa edes vastannut puhelimeen.. Mutta joku toinen päivä sitten toivottavasti:)

Huomenna meillä sitten onkin neuvola. Tähän loppuun vielä muutama kuva Peetusta:)


12 kommenttia:

  1. söpö peetu :) näyttää jotenkin niiin vanhalta vaikka vielä niiin pieni :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa tosi ihanalta teidän hemmotteluhetki :)
    Ja ihana pienimies!<3

    -Heidi

    VastaaPoista
  3. kivalta kuulostaa teidän päivä <3 ihana peetu!(:

    VastaaPoista
  4. Mulla noi Veetin vahaliuskat on ihan vakkarituote. Käytän niitä kainaloihin ja intiimialueelle ja karvat lähtee kaikki pois kunhan sen tekniikan oppii. Harjotus tekee mestarin. :)

    VastaaPoista
  5. Joo se voipi olla että mullaki vaan se tekniikka väärä kun ekaa kertaa kokeili!:)

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Etsin nuorta lapsiperhettä lehtijuttua varten. Jos voisit kuvitella näkeväsi perheesi valtakunnallisessa naistenlehdessä, otatko yhteyttä niin selitän idean ja jutellaan tarkemmin.

    Ystävällisin terveisin,
    Marjut Laukia, toimittaja, Me Naiset
    marjut.laukia[at]sanomamagazines.fi

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanan näköinen lapsi <3 ! sulonen ! laita reseptiä sun kokkailuista ni voidaan kokeilla :)

    VastaaPoista
  8. Moi! Mulla ois aika henkilökohtanen kysymys, eli ei siis ole pakko vastata, mutta kauanko teillä meni synnytyksen jälkeen ennenkuin harrastitte seksiä? Ja ovatko paikat löystyneet minkä verran? (Itselläni pian synnytys edessä ja hieman pelottaa)

    VastaaPoista
  9. Heippa!
    Ei mun mielestä mikään kysymys voi olla liian henkilökohtainen verrattuna siihen että kirjoitan elämästämme niin että kuka tahansa voi siitä lukea:D

    Mutta siis, oiskohan menny ehkä 1,5-2 kk, aikasemminkin ois toki pystyny, mut mie en ite uskaltanu, ettei tikit repee, vaikka tuskimpa ne ois revenny.. :)
    Ja ei mun mielestä ainakaan juurikaan ole löystyny, eikä ilmeisesti Akinkaan mielestä. Mutta miehän aloitin ne lantionpohjalihas harjoitukset heti kun pääsin synnäriltä.

    VastaaPoista
  10. Okei, kiitos!: ) Oliko sulla käytössä jotkut treenikuulat vai ihan "itsekseen" treenasit? Mietin, että pitäskö semmoset hankkia, kun olen aika laiska, jos ne vaikka helpottais: D

    VastaaPoista
  11. Ei ollu mitään treenikuulia, eli ihan itsekseni treenailin. Mulla ainakin motivoi se etten halunnut että paikat jää löysiks.
    Mut jos tuntuu ettei jaksa niin kyllähän ne sit varmasti kanttii hommata:)

    VastaaPoista