Etusivu

tiistai 26. huhtikuuta 2011

2kk neuvola

Peetun mitat 26.4.2011: (viime kerta, 6.4.2011)

Paino: 5485g  (5070g)
Pituus: 60cm  (57cm)
Pään ymp.: 41.3cm  (40.1)

Tänään Pittusella on ollu huono päivä. Itkenyt koko päivän, siis oikeasti ihan koko päivän. Päikkärit oli "huimat" 15min. Ja huuto jatkui. 
Oon kokeillu ihan kaikkea; vauvahierontaa, ilmakylpyjä, kävelyä, juttelua, laulamista, hyräilyä, keinuttelua, hyssyttelyä, ja sit mietin että ehkä sil on sitten masu kipeä ja kokeilin taasen kaikkea mikä vois helpottaa, mutta ei mikään auta. 
Aki tuli töistä vasta kuudelta ja pääsin vihdoin levähtämään ja nyt Aki tuossa kamppailee itkun kanssa.

Kohta alkaa salkkarit ja pääsen kunnolla nauttimaan, jos nyt kuulen mitään telkkarista kun on meinaa vähän kova ääninen tuo mussukkainen.. :D

Niin ja Peetulla tuli tänään ekat kyyneleet! :')
Ihana, mut silti meinas itellä tulla itku kun oli niin säälittävä.. :(

P.S. Käytiin eilen herkuttelemassa kesän ekat pehmikset!<3


5 kommenttia:

  1. Tuo itku :( se jos mikä on niiin turhauttavaa ja raskasta..kun ei tiedä mikä lasta "vaivaa"?! kaikki temput tehty ja silti ei ole hyvä olla.. tuttua! tsemii sinne ja toivottavasti itkut loppuu ja alta paljastuu se kiltti ja tyytyväinen vaavi! :) mutta kyllä ne jossain vaiheessa nuo kitinät loppuu, kärsivällisyyttä :D meillä ekat 3viikkoa ihme kilareita.. nyt poju 4kk ja oikein ihan pakkaus.. suurimman osan ajasta tyytyväinen :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Joo meillä Peetu ollu alusta asti tosi rauhallinen ja kiltti vauva mut sit nyt muutama pvä tässä lähiaikoina on ollu pelkkää huutoa..

    VastaaPoista
  4. Meillä alkoi kolmannella lapsella noihin aikoihin koliikki. Kannattaisi lääkärissäkin käyttää, jos on vaikkapa korvatulehdus tmv.

    VastaaPoista
  5. Voipi olla että oli vain masukipua kun nyt on rauhallinen taasen, ei ole taas moneen päivään ollu mitään ongelmia:)

    VastaaPoista