Etusivu

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tältä kesäni näyttää (..toivottavasti)



Suunnitelmissa ja oikeastaan päätettynä jo on matka Ala-Härmään (tuleekohan edes viivalla) Powerparkiin. Ja kuten kuvasta näkyy, niin matkalle lähdetään asuntoautolla, joka on paljon helpompi kun vauvan kanssa matkustaa. Emme me toki Akin kanssa kahdestaan lähde, eihän siinä järkeä olisi, vaan mukaan lähtee myöskin isosiskoni Noora ja hänen poikaystävä Mikko.
(niin ja tokihan me lähdemme matkalle, että vauva pääsee Powerparkiin, ei meitä toki itseä kiinnostaa sinne mennä, hehheh.. -.-') :D

Aurinkoa aion tietysti napsia älyttömästi, sehän suorastaan kuuluu kesään! :D
Eli toisin sanoen, kesän jälkeen olen joko palanut, ja näytän raa'alta lihalta, tai sitten rusketun ja näytän... kypsältä lihalta..? :D


Kavereiden kanssa tietysti vietän aikaa mahdollisimman paljon, ainakin yritän. Ja kaupungissakin kun pyörii niin kyllä siellä aina tulee tuttuja vastaan:)


 Ja toki hieman laatuaikaa murujen kanssa, leffailtoja ja sellaista:)







 Lenkkeily ja muu kuntoilu yksin..


..Ja vauvan kanssa


Haaveista totta..?


Ja tosiaan haaveilen ulkomaan matkasta Akin ja mussukan kanssa, joku ihana rantaloma, jossa saisi vain olla, rentoutua, nauttia.. Kaupunkilomakin ois jees, mutta kyllä se rantaloma tekisi terää.
Mie voin jo tuntea ja kuulla kun vesi liplattelee kalliota ja rantaa vasten ja hento tuulen vire kutittelee kasvoja ja kun avaa silmät niin näkee tuon ylläolevan ihanan maiseman, kristallinkirkas vesi ja vihreä kasvisto..

*Naps* Palataas maan pinnalle..

3 kommenttia:

  1. ALAHÄRMÄÄN EI TUU VIIVAA :D joo sori oli pakko ! :)

    VastaaPoista
  2. Joo miekin tarkistin kun olin jo julkassu tän ja en jaksanu kuiten korjaa:D
    Ja mie niin tiesin että joku tuosta mainittee!:DD

    VastaaPoista
  3. Mansikkanokalla sitten istutaan kesäauringossa ja minä luen terveystietoo sinun ja Peetun vieressä. Loistavaahan olis jos Akiki siinä vois sitten pikkuherraa viihdyttää välillä kun me juoruillaan ko salakkariakat ;)

    T: Roosamariini

    VastaaPoista