Etusivu

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Shopping day

Viime viikolla jo suunniteltiin, että lähdetään tänään koko pikkuperhe shoppailemaan, mutta Aki sai sitten perjantaina tietää, että tänään onkin töitä viiteen asti, ja vaatekaupathan tosiaan menee kiinni kuudelta täällä..
No mie olin päättänyt, että lähden shoppailemaan ja mikäänhän ei mua voi estää!:D

Kolmen aikaan oltiin lähdössä vauvan kanssa, mutta eiköhän herra päättänyt juuri silloin herätä syömään ja päästiin sit lähtemään vasta neljän aikaan. 
Reippaana kävelin vauvan kanssa muutaman kilsan matkan kaupunkiin ja oltiin suuntaamassa Seppälään kun Pauliina soitti, että oottekos vauvan kanssa kaupungissa ku mie olen tässä sittarilla ja tuolla näkyy teidän näkösiä heppuja, noh mentiin sit käymään siinä sittarilla porisemassa Paukalle.

Sitten vihdoin päästiin sinne Seppälään, siellä oli kaikkea aivan ihanaa, mut oli luvannu itelle (noh, okei, ehkä Akille..) etten tuhlaa kovin paljoa.
Ostin sitten sieltä mustan ihanan jättilaukun, ku tarviin laukun jonka saa olan yli, ja siinä oli sopivasti mukana se hihna jonka saa sitten siihen, eli sitä pystyy piettää myös ilman hihnaa:) Laitan kuvaa laukusta ehkä myöhemmin:)
Ja sieltä lähti mukaan myös jättimäinen lakkapullo, pompuloita ja pinnejä:)

Sitten menin käymään InterSportissa, josta löysin älyttömän ihanan takin, joka oli viel puoleen hintaan ja makso 49.90€, mut en mie viittiny sitä ostaa ennen ku kysyn Akilta. Oottelin sitten, että Aki pääsee töistä ja tulee kaupunkiin. Ja onneks Akikin tykkäs siitä takista niin ostin sen sit!:)
Takki ei oo oikeesti tuon värinen vaan neonpinkki ja aivan ihana!<3

InterSportista suunnattiin sitten Subwayhin ja sieltä ostin itelle mustat nappikorvikset ja Akille superihanat bokserit, joissa on Homerin kuva ja teksti; Fat and happy! Ne oli hauskat:D

Sitten käytiin Konttisilla ja ostin sieltä itelle tuohon Nomination-rannekkeeseen kultaisen "P"- palan ja Peetulle ikioman pikkupikkusen Nomination-rannekkeen ja siihen Haisuli- palan.

Sitten käytiin vielä Prismassa ostaan ruokaa ja tehään huomenna pitsaa:)

Tässä tämmöistä pientä päivitystä tällä kertaa!:)

4 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja ihana vauva! :) Tosi sulone!<3

    Luin aikasempia postauksia ja jäi mietityttämään mikä oli se puhelinsoitto joka sulle tuli? Sanoit et selität myöhemmin mut en ainakaan huomannu et oisit selittäny :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!<3:)

    Joo mie unohdinkin jo koko jutun:) Mutta mie teen huomenna siitä postauksen, en jaksa alkaa tähän kirjoittaan ku tulis niin pitkästi tekstiä:)

    VastaaPoista
  3. Söpökkä toi vika kuva =)

    http://ruusukerotta.blogspot.com

    VastaaPoista