Etusivu

lauantai 19. helmikuuta 2011

Väsy

Kyllästyttävää odottaa lääkäriä.. Ei vielkään ole käynyt, eikä ilmeisesti edes tullut viellä töihin.. :/

Yö meni taas pitkälti valvoessa. Supistukset oli järkyttävän kipeitä ja kerkesin jo hieman toivoakkin, että synnytys käynnistyisi itsestään yön aikana, mutta tässä sitä viellä ollaan yhtenä kappaleena.. :)
Aamulla herättivät mut jo 06.30 verenpaineen mittausta ja punnitusta varten. Sit sanoivat, että kannattee viellä laittaa nukkumaan ennen aamupalaa, mutta eihän se uni enään tullut..
No siinä kun sit söin aamupalaa, alko väsyttään kamalasti ja ajattelin että syöpäsen loppuun ja laitan nukkumaan vielä, mutta kuinka ollakkaan, hoitaja tuli vähän sen jälkeen ja laitto mut taasen kiinni tuohon sydänkäyrä masiinaan. Siinä olin kiinni sit sen 45 min (eilen olin kolme kertaa.. 30 min, 45 min ja 35 min)

Yritinhän mie nukkuakki sen jälkeen kun tulivat ottamaan sen masiinan irti, mutta eipäs se uni enää tule kun odottelee lääkäriä.
Kätilöt ja hoitajat sanoo koko ajan että on sitä mieltä että pitäis käynnistää ja ovat ihmeissään kun mulla annetaan mennä 11 pvä yliajalle, mutta kaikilla muilla äideillä täällä on käynnistetty kun on mennyt 6 pvä yli..
Mutta saa nähdä sitten mitä lääkäri sanoo, mutta kun ei millään jaksais odotella enää..

Ajattelin muutenkin sanoa lääkärille, että itse oon sitä mieltä et käynnistettäis kun on kuiten menny jo se 6 pvä yli ja muutenkin olis turhauttavaa lähteä enään kotiin odotteleen torstaista käynnistystä. Toivottavasti siis käynnistävät tänään, vaikka jännittääkin hirviästi.. :P

Ps. Paino oli muuten noussu yön aikana 400g !! ;o
vaikka olen täällä syönyt reilusti vähemmän kuin kotona (kun ei oikein tuo sairaalan ruoka maistu..)


... Lääkäri ei sitten käynyt ollenkaan.. Sanoi vaan hoitajalle, että pitää mua täällä viel yks yö ja kattoa huomenna sitten miten edetään. Ja näillä näkymin vissiin huomenna sitten se käynnistys, hope so.. :)

4 kommenttia:

  1. Olen lukenut sun blogia jo kauan ja nyt jännitän kotona mitä tapahtuu seuraavaksi :D tsemppiä ;) !

    VastaaPoista
  2. Onnea synnytykseen! Mullakin käynnistettiin synnytys (tosin raskausmyrkytyksen takia, ei yliajan) ja jouduin myös odottamaan sitä usiamman päivä ajan joten ymmärrän miltä susta tuntuu. :D Ja oon myös 17-vuotias äiti. Anton syntyi 10.9.2010 hätäsektiolla. Mutta onnea ja VOIMIA synnytykseen, sitä tulet tarvitsemaan. :)))

    VastaaPoista
  3. Hei ompa mukava blogisi! täällä kanssa esikoista odotellaan, laskettu aika ois viikon ja viiden päivän päästä.. Samoin täällä tarkkailtu nyt oireita kun turvotukset ynnä muut vaivanneet, neuvolantäti epäilee nyt raskausmyrkytystä.. Joko siellä on vauva syntynyt?
    Jos ei ole niin toivottavasti menee synnytys kuitenkin hyvin, kun sen aika on! :)

    VastaaPoista