Etusivu

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ahkerointia

Tänään olis pitäny olla neuvola, mut se sit siirty ens viikon maanantaille:(
Saa nähdä kerkeänkö edes käydä siellä enää ennen synnytystä. Tätini ennusteli että ensi viikon tiistaina tulisi lähtö synnärille, saa nähdä miten käy:P
Tänään kun neuvola sitten jäi väliin niin olen ollu liian ahkera. Nyt sattuu selkään ja vauva tuntuis olevan entistä vilkkaampi. Mutta onpahan kämppä (lähes) hyvässä kunnossa:)
Huomasin senkin että tiskaus tuntuu kamalalta näin loppu vaiheilla, koko ajan joutui istua levähtämään.. No, tiskejä olikin kyllä järjetön kasa, edes puolet mahtunu altaaseen.. Oli vähän kertynyt nuita kun Aki on aikonut (hmmm..?) viime viikosta asti tiskata ja itsehän olen niin itsepäinen ettei olisi käynyt mielessäkään tiskata sen puolesta:D ...Paitsi sitten tänään.. Kyllästyin totaalisesti järkyttävään tiskivuoreen ja otin itseä niskasta kiinni alkaen tiskaamaan, Aki oli tietysti enemmän kuin iloinen:D Keittiö ainakin on täysin tiptop kunnossa!:)
Lisäksi sain vihdoin aikaiseksi siivota vessan! Pesin vessanpöntön, altaan, suihkun (jonka Aki lähtikin heti sotkemaan..)
Oli kylläki tarkotuksena viel imuroida, mutta aikomukseks se jäikin, selkä meinaa nimittäin liian kipiä.
Mutta kylläpä huomiseksikki jäi tekemistä.. Se imurointi, pyykkejä pitäis pestä paljon, ja ottaa toki pois kuivumasta edelliset, vauvan paatipunkka pitäis pestä, sairaalakassi pakata, jne.. Tuntuu että ois järjettömästi tekemistä, vaikka nuissakaan ei luultavasti mene kauaa.. Mut mie olen niiiinn väsynyt.. ja laiska:D
Mutta nyt lähden Akin kanssa tekemään isot jäätelöannokset ja poppareita ja sitten voikin alkaa hyvillä mielin kattomaan leffaa rankan päivän jälkeen kullan kainaloon:) Ja huomenna raataminen jatkuu..

4 kommenttia:

  1. Pistä paljon leffoja ja sarjoja latautumaan, ensimmäinen kuukausi menee vähän öitä valvoessa, ja kun mies nukkuu ja on pimeetä ja pitää silti pysyä hereillä vauvan kanssa ni on hyvä olla leffoja:) telkkarista tulee van ostos tv;)

    t.jenny20v ja Bella 4kk

    VastaaPoista
  2. Kätevä idea muutes! Mie olen miettiny moneen otteeseen että miten ihmeessä pysyn vauvan kanssa hereillä ilman tekemistä.. Niin helppo tapa, mutta silti ei tullu itelle mieleen:D Ehkä se vaan tuntu tyhmältä ajatella että alampa kattomaan leffoja keskellä yötä:P

    VastaaPoista
  3. Ei sitä muuten kestä tosiaan, kun ihan siinä ekan kuukauden aikana suunnillee se ei ymmärrä milloin on yö ja päivä ni se voi päättää valvoa sen 3 tuntia yöllä ni mikäs hienompaa kun katsoa siinä leffa:P ja itseasiassa mulla oli läppäri kans sairaalas mukana, ku vauva nukku aika paljon ni mä katoin sieläki leffoja, olisin muuten kuollu tylsyyteen:)

    VastaaPoista
  4. Mie olen kans miettiny että voisin pyytää hellua roudaamaan läppärin synnärille sit kun olen synnyttäny. Eipä se ite sillä varmasti mitään tehe kun on päivät töissä ja sit tulee illalla sairaalalle:)

    VastaaPoista