Etusivu

tiistai 1. helmikuuta 2011

Vapaalla:)

LA koko ajan lähenee ja lähenee, vähän meinaa jänskättää:P Tää loppuaika menny jotenki niin nopeeta, mut kuiten nii hitaasti..
Akille olen valitellu kauan aikaa kun tekee jo mieli takaisin kouluun ja kuinka tylsää on istua neljän seinän sisällä ja odotella koskas kavereita tulee taas kylään. (itsellä tosiaan hieman heikko liikkua minnekkään kotoa, kun auto rikki ja niin viimisiä vedellään..)
Tuossa viimeksi kehuskelin ja kiittelinkin kun kaverit jaksoi käydä kattomassa isoa masua, ja ehkä vähän sen masun omistajaakin:)
Mutta tänään sitten vietettiin iskän kanssa laatuaikaa ja käytiin ulkona lounaalla, harvoja hetkiä kun tulee iskän kanssa juteltua kunnolla, vaikka läheisiä ollaankin. Ja lisäksi oli tietenkin mahtavaa päästä muutamaksi tunniks pois kotoa istumasta. Ja olin niin innoissani tästä lounaasta, että jaksoin jopa meikata ja laittautua ihan kunnolla, nyt raskausajalla on nimittäin meikkaus ja muukin sutiminen ja laittautuminen jäänyt reilusti vähemmälle.. Mutta oli ihana olo taas tuntea olo kauniiksi, (vaikka jotkuthan sanovat että naiset ovat muutenkin kauneimmillaan raskaana) viime meikkaukset ja kunnon tälläytymiset olikin monta kuukautta sitten, Akin tädin synttäreillä.
Nyt on sitten taasen mukava ja pirtsakka olo, yö meni suht. hyvin ja päivä kruunasi. Kiitos siitä iskälle:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti