Etusivu

maanantai 21. helmikuuta 2011

Ja ei vielkää

Eilen annettiin aamulla kymmenen pintaan ensimmäinen 1/4 käynnistyspilleri, supistukset oli järjettömän kipeitä ja Akin kanssa käveltiin sinnikkäästi ympäri sairaalaa. Toinen 1/4 pilleri annettiin sitte neljän pintaan ja supistukset tottakai vain koveni koko ajan.. Sinnikkäästi edelleen käveltiin aulaa ympäri ja portaita pitkin ykkösestä vitoseen.

Tietysti ajattelin, että nyt se sitten on menoa kun supistelut olivat niin kovia. Vähän väliä otettiin uutta käyrää ja katsottiin kohdunsuun tilannetta. Tilanne jopa edistyikin jonkun verran.
Illalla sitten 11 aikaan kun istuskeltiin oleskelutilassa Akin kanssa tuli siihen kätilö ja sanoi että mun kannattais nukkua kun synnytys ei ilmeisesti ole alkamassa yön aikana vaan supistukset johtuu ainoastaan pilleristä.. Aki lähti sitten siskoni luo yöksi parin sadan metrin päähän sairaalasta, että pääsee aikaisemmin aamulla tänne ja tietysti nopeammin. 
Hoitaja sitten toi mulle lämpöpussin ja särkylääkkeen ja yritin sitten laittaa nukkumaan, mutta siitä ei tosiaan tullut mitään kun supistukset oli niin kipeitä. 

Ja tässä sitä siis ollaan edelleen yhtenä kappaleena ja alkaa jo kyllästyttää olla täällä sairaalassa..
Huonetoverille laitettiin juuri se käynnistystiputus ja hän kehotti muakin pyytämään sen. No minullehan sanottiin että kyllä me sun kanssa mennään viellä seurantalinjalla. 

Ja kyllä mie taidan huomenna lähteä kotiin vaikka omin luvin jos ei mitään tapahtu ja jos aikoo viellä pitää seurannassa.. Samallai mie kotona voin makoilla ja olla kivuissani ku ei nuo täällä kauheena mun oloa helpota ku eivät mitään suostu tekeen tai antaan..

2 kommenttia:

  1. Kyllä sua nyt koetellaan! :/ Toivottavasti ei kauaa mene enää...

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi sattumalta. Täytyy tunnustaa, että itse en pystyisi lasta hankkimaan, vaikka teikäläistä vanhempi olenkin ja mieskin löytyy. En koe itseäni tarpeeksi kypsäksi vieläkään. Tuskin koskaan.
    Mutta tsemppiä ja jakseluita !
    Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi. :)

    VastaaPoista