Etusivu

torstai 5. tammikuuta 2012

This week

Ei olla tällä viikolla tehty oikein mitään. Kotona vain oltu yhdessä ja hoideltu asioita kaupungissa.
Ensin oli tarkoitus käydä huomenna yhden kaverin luona, hän on samanikäinen kuin mie ja hällä on myös poika. Oli myös amitsussa samalla luokalla mun kans:) Mutta sen miehellä on töitä, niin mennäänki vasta ens viikolla.. :)

Aki lähti Peetun, Nooran ja Mikon kanssa käymään Haaparannalla ostaan nuuskaa (yök) ja mie jäin kotiin Puten kanssa rentoutumaan, eli siivoomaan:D

Ens viikon perjantaina ois tarkotus mennä Mirellan luo partylite-kutsuille, jonka jälkeen tämä äiti lähtee Roosan kanssa baariin viettämään vapaa iltaa!:)

EDIT//
Löysin kivoja keskusteluja:D

Suomi24

ja

Vauva.fi

9 kommenttia:

  1. Ei vitsit repesin noille keskusteluille :D
    Kamala myötähäpeä niitä AIKUISIA kohtaan, jotka luulevat tietävänsä Sinun asioitasi ja ovat niin viisaita ja kokeneita ettääh!

    Ihan oikeasti te aikuiset äidit, eikö teillä ole ne lapset hoidettavana? Pakko roikkua koneella ja mollata toisia?

    TE AIKUISET OSOITATTE TEIDÄN LAPSELLISUUTENNE JA EPÄKYPSYYTENNE NOILLA KESKUSTELUILLANNE JA KOMMENTEILLANNE!!

    Sori Nenne, että tänne purkauduin.

    VastaaPoista
  2. Kesitäämpä vielä mulle kyyti Torinoon nii kaikki sujuupi täyrellisesti!!

    VastaaPoista
  3. Hajosin muuten aika pahasti noista keskusteluista... :'DD

    VastaaPoista
  4. Että osaa jotku ihmiset olla pöljiä.. Tarkoitan nyt siis lähinnä noita ''aikuisia'' tuolla=D Tuohan on siis niin lapsellista!

    VastaaPoista
  5. Aikuinen nainen: Joo ei haittaa:) Mie olen ihan samaa mieltä sun kans!:D Ja ehkä parempi, että tänne sanoit tuon ku että tuonne keskusteluihin, ku siitähän se soppa syntyy jos puolustaa tämmöstä tyhmää teiniäitiä!;D

    Toootaaa: Eikös se Oskuposku luvannu?:))
    Miekin hajosin.. :D

    Ano 0.50 : Sanoppas muuta.. :D Ja se nimimerkki Äiti 37v.. Voi myötähäpeä.. :P

    VastaaPoista
  6. Hohhoijaa miten joku aikuinen?? jaksaakin tuhrata aikaansa mollaamalla ja arvostelemalla muita netin palstoilla.. Eikö nämä kyseiset ihmiset tajua kuinka naurettavan ja lapsellisen kuvan itsestään antavat, huh huh! Itse olen nyt 21-vuotias ja odottelen meille toista lasta syntyväksi heinäkuulle, nyt kun mahakin jo taas näkyy, on kaupoilla ja kaduilla tullut tutuksi tämä aikuisten ihmisten halveksiva ja arvosteleva tuijotus ja supina. Näytän siis nuoremmalta kuin olenkaan, mutta kyllä voi ottaa aivoon kun vanhemmat ihmiset tuijottavat eivätkä tajua että sen kyllä huomaa ja itselleni on ainakin opetettu jo pienenä ettei ketään saa tuijottaa eikä osotella, on tainnut näiltä vanhemmilta "hyvää" esimerkkiä antavilta mennä tämä opetus ohi korvien josko sitä on opetettu laisinkaan! En itsekkään tuijottele esimerkiksi pyörätuolissa istuvia ihmisiä saatika sitten supata heistä kavereilleni jolloin kaikki kääntyvät tuijottamaan kyseistä henkilöä. Nämä mallikelpoiset pullantuoksuiset äidit voisivat joskus miettiä millaisen kuvan itsestää antavat ja opetella arvostamaan muitakin ihmisiä eikä tuomitsemaan esim ulkonäön perusteella jota omalla kohdallani koen joka viikko.

    Kaikkea hyvää sinulle, olet varmasti hyvä äiti lapsellesi ja tiedät mikä on lapsesi parhaaksi, nämä arvostelijat ja mollaajat kannattaa jättää omaan arvoonsa koska he tekevät vain itsestään isoa pellejä.

    VastaaPoista
  7. Haha tuol on toiki, et mä muka olisin raskaana xD AHAH! Ei vittu mitä pellejä. :D

    VastaaPoista
  8. Mitä pirua nuo keuhkoaa teiniäideistä kun sillä ei loppujenlopuksi ole mitään vaikutusta? Pitäiskö teiniäitien ojentaa lapset pois näitten takia kun nää valittaa millasia sossupummeja te ootte? Joku tuolla sanoki että paljon mieluummin antaa verorahansa teiniäidille ko alkoholistisossupummille.

    Ja että teiniäidit luulee että elämä on ruusuilla tanssimista kunnes todellisuus iskee vasten kasvoja? No jos joskus näin on luulleet nii varmana on todellisuus tullu ajat sitten:D:D Ei varmasti oo helppoa mutta kertakaikkiaan on selvittävä ja kaikki teiniäitiblogit joita luen on selvinny ihan hienosti!

    VastaaPoista
  9. Hyi, luin ton suomi24 keskustelun. Tommoset pitäs kyllä kirjottaa vaan OMALLA OIKEALLA nimellä, helppohan se on anonyyminä tommosta sönköttää. Nauran nuille 'täydellisille äideille' kun omat kullannuput jossain vaiheessa pyöräyttävät teinimukulan, muistakoot sillon sossupummit ja teiniperseet :')
    Sitäpaitsi en oo koskaan mistään ikinä kuullu ettäkö Peetulla ois asiat huonosti, ja onneliseltahan poika kuvien perusteella vaikuttaa!
    Ja nyt voin jatkaa vielä hiukan tätä paasaamista, tuosta ruusuilla tanssimisesta, teiniäidit voivat pitää normaalia arkea 'ruusuilla tanssimisena' mutta ei kukaan halua kuulla solvaavia epätodellisia kommentteja itsestään tai lapsestaan.

    - Nimimerkillä Teidän puolella!

    VastaaPoista