Etusivu

perjantai 20. tammikuuta 2012

Kun äiti haluaa hemmottelua

Entä jos pienen lapsen äiti haluaa hemmottelulomalle?

On ollu pidemmän aikaa juuri sellainen fiilis! 
Haluaisin johonkin ihanaan kylpylään, kävisi hieronnassa ja erilaisissa hemmotteluhoidoissa!
Haluaisin laitattaa itselle hiustenpidennykset, sinetit ois ihanat. Vaikka klipsitkin kelpais.. :)
Haluaisin vihdoin sen tatuoinnin, oikeastaan neljä. Jokaisen olen jo suunnitellut.
Haluaisin manikyyriin ja pedikyyriin.
Haluaisin ripsenpidennykset.
Haluaisin johonkin kivaan ravintolaan, siis ihan oikeaan ravintolaan.
Haluaisin vain nukkua koko päivän!

Onneksi osa noista on jopa toteutettavissa!;P

Kylpylään en valitettavasti ihan heti ole pääsemässä, enkä myöskään hierojalle,
tms. hemmotteluhoitoihin.
Hiustenpidennyksiä olen yrittänyt katella netistä, koska kampaamossa laitettaviin
sinetteihin mulla ei ole varaa.
Tatuointiaika on työn alla.
Manikyyriin tai pedikyyriin en ole pääsemässä.
Ripsipidennyksiä en ole saamassa, ei ole varaa.
Ravintoloita ei täällä tuppukylässä pahemmin ole, siis niitä kunnon ravintoloita.
Ja en ehkä voi ruveta nukkumaan kokonaista päivää!:D

Olisiko teillä muuten mitään suosituksia, mistä saisi
hyvät klipsipidennykset suhteellisen halvalla?

11 kommenttia:

  1. http://www.diiva.fi/hiustenpidennykset-clipon-pidennykset-c-85_86.html tuolta olen itse tilaillut ja kokenut hyväksi ja helppohoitoiseksi :)

    VastaaPoista
  2. Ei ainakaan kannata tilata cybershopista ! :D ite ostin sieltä ja on tosi huonot :s

    VastaaPoista
  3. mie tilasin ebaysta, 12 e :D

    VastaaPoista
  4. Jos josku menet kampaamoon laittamaan sinetti hiustenpidennykset, niin suosittelen kokeilemaan muutamaa eka. Nimittäin hiustyypistä riipuu et miten ne pysyy.

    VastaaPoista
  5. http://www.rapunzelofsweden.fi/ Oon sieltä tilannu niin sinetit ko klipsitki aikanaan. Sinetit ei ees ole erityisen kalliita, piitudesta riippuen kokopäähän n.30e - 150e. Ja sitte jos ei laittajaa löydy, eikä oikianlaisia vehkeitä, nii suosittelen satsaamaan kunnolla. Jälleen pituudesta riippuen 100-160e maksaa sellanen 'alotuspaketti' jossa tulee mukana 100 hiusta (eli noin kahteen-kolmeen käyttökertaan!!!), kolvi jolla ne laitethan, ohjekirjat ja videot, jne. Eli kaikki mitä tarvii! Ja sinettienlaitto loppujen lopuksi tosi yksinkertasta, että pienellä harjotuksella melkeinpä kuka vaan pystyy laittammaan. Tukanlaatuun oon ollu tosi tyytyväinen ja itellä ainaki pysyny hyvin (riippuu tietysti laittajastakin) ja tukka itsessään pysy hyvänkuntosena ja aion näkösenä kuukausia. :))

    VastaaPoista
  6. http://fi.luxstyle.dk/extensions.php

    VastaaPoista
  7. http://fi.luxstyle.dk/extensions.php
    Minä tilasin täältä ja on kyllä ollut kestävät eikä ole kärsineet juuri ollenkaan, vaikka ovat päässä n. 3 kertaa viikossa. klipsit on siitä äärettömän hyvät kun ne ei paina eikä kärsi nukkuessa tai suihkussa käydessä :)suosittelen!

    VastaaPoista
  8. ite tilasin cyberistä ja on ollu tähänastisista parhaat ja kestävimmät, kestäneet kovakouraistaki käyttöä yli vuoden ja ei oo menneet kovinkaan hamppuisen näköisiksi! itellä olivat vielä viitenä päivänä viikossa käytössä :)ne on myös pituus/hinta suhteelta halvimmat, tottahan rapunzelit on laadukkaat ja ihanat mutta on ne kyl vähä kalliimmatki :)

    VastaaPoista
  9. http://www.ebay.co.uk/itm/Clip-Remy-Human-Hair-Extensions-Black-Brown-Blonde-/260789124378?pt=Women_s_Accessories_UK&var&hash=item82646cffd9

    VastaaPoista
  10. mä tilasin viimeeksi tuolta luxstylestä mut niis on ihan paskat klipsit, alle viikko meni niin klipsit irtos niist ja jouduin ompelee ite mut hintaa oli 50e ja siinä oli 8 osioo ja ne oli 40-45cm pitkät (en muista pituutta tarkalleen)..

    suosittelen hankkimaan ne dreamhairilta, ite tilasin joskus puol vuotta sitte sieltä ja pysy tosi hyvässä kunnossa pitkään (hukkasin sit osan klipseistä :D) jne. ja hintaa oli sit reilu 50e ja 4 osioo ja pituutta 30cm.. vähän tyyriimmät mut ehdottomasti paremmat.

    VastaaPoista
  11. Kyselit kyllä noista hiustenpidennyksistä, mutta pakko kertoa että ripsienpidennyksiä saa edullisesti syväkankaalta Lauran kynsistudiosta, maksaa 30e laitto, ja huolto saman verran, koska Laura tekee joka ''huolto''kerralla kokonaan uudet ripset! Vaikka hinta onkin halpa, niin en ole ollut pettynyt kertaakaan! :) sittenkun on niiden ajankohta niin suosittelen Lauran kynsistudiota! :)

    -miisa

    VastaaPoista