Etusivu

perjantai 23. syyskuuta 2011

Hoxhox!

Teen viikonlopun aikana uuden postauksen.

Mutta, nyt on viiminen mahollisuus osallistua arvontaan, koska tänään loppuu aika.
"Dingdong, aika loppuu, kun kello kumajaa keskiyötä!"
:D
Eli pyytäkää kaikkia mahollisia osallistumaan arvontaan ja jokainen lukija ja tätä päivittäin kyyläilevä anonyymi, osallistukoot. Jos ette jaksa miettiä niitä vastauksia, niin osallistukaa vaikka vain yhdellä arvalla. Siihen ette tarvitse muuta kuin puoli minuuttia aikaa, kirjoitatte vain kommenttiboxiin "osallistun", "mukana", tjms.. :)

Ja se kysymyspostaus, se ei näyttäisi kovin toivottu olevan. Mutta yrittäkää ees vaikuttaa kiinnostuineilta:D
Kysykää vaikka tästä kämpästä, koirasta, vauvasta, minusta, Akista, seuraavista lapsista, jnejne..

Huomiseen!:)

3 kommenttia:

  1. kysymyspostaus on varmaan vähän 'huono' kun sulla on tuo formspring, mut teetkös millon tuon hiuspostauksen? :), entä jatkatko millon niitä 'päivä 8 , päivä 9, jne.' niitä jutskei :)

    VastaaPoista
  2. Niin, mutta on monia jotka eivät edes tiedä mikä formspring on ja ei siten tietenkään käy siellä, eli ihan niitä ajatellen:)

    Mie teen sen heti kun saan kameran toimimaan, se on nyt häikkäillyt jonkun aikaa. Ja tänään mie yritän sille tehdä jotain, menee itselläkin järki kun ei voi ottaa kuvia ja näin ollen ei voi niitä laittaa postauksiin.. Eli en voi tehdä mitään postausta mitä olen aikonut, ennen kuin saan sen kameran pelittämään.. :)

    Ja saatan mie vain jatkaakkin, en vain oo ajatellu, että ketään kiinnostaa ne kun niihin tuli niin vähän kommentteja:P

    VastaaPoista
  3. ai miten niin ei ole toivottu kysymyspostaus, tuollahan on ihan hulluna kysymyksiä! :D ei kai tässä keksi enää ite lisättävää

    VastaaPoista