Etusivu

torstai 2. helmikuuta 2012

Mie muiden silmin; Paras ystävä

Tapasin Neean kun muutin Nuorgamista Kemiin Lokakuussa 2008. Ensimmäisen kerran taidettiin nähdä koulussa.. Ensin en tainnut pahemmin kiinnittää edes huomiota Neeaan. :D Mutta sitten saman porukan ja yhteisten kavereiden kautta alettiin olemaan enemmän tekemisissä. Ensin koulussa välitunneilla. Sitten yhteisten kavereiden kautta vapaallakin. Ja jossain vaiheessa en koulun jälkeen kenenkään muun kanssa liikkunukkaan ku Neean. :)

Yläasteella sitten haettiin samaan kouluun opiskelemaan. Päästiinki sitten samaan kouluun ja onneksi samalle luokalle! Ammattikoulussa oltiin toistemme tuki ja turva kun kumpikaan ei tuntenut pahemmin ketään uudelta luokalta.

Siinä vaiheessa kun Neea kertoi epäilevänsä olevansa raskaana en osannu asiaa ottaa tosissaan. Mutta pikku hiljaa kun sitä mietittiin enemmän ”entä jos, mitäs sitten kun..” alkoi mullekkin hahmottua että o-ou mitä jos.. Raskaustestin tuloksen selvittyä en vielä halunnu iloita asiasta että jos testi onkin väärässä. Mutta sillon ku Neea näytti ultraääni kuvan ja sanoi ”Sori vaan, susta tulee kummi”... Voi sitä riemun tunnetta!!! Iloa tulevasta lapsesta, surua pöljäilyjen loppumisesta, onnellisuutta Akin ja Neean puolesta, jännitystä tulevasta. Ei sitä voi sanoin kuvailla. Olin jo silloin varma että Neeasta tulee paras äiti pienelle. Parempia vanhempia ei voisi Peetulle toivoa!

Neea on aina ollut tosi ymmärtäväinen ja huolehtiva. Ilmaisee omat mielipiteet suoraan ja selvästi! Ei paljoa jää arvailtavaa. Luonnetta ja tempperamenttia löytyy! Jos Neea päättää jotain, niin se sitte pitää kans! Tämän tytön päätä ei ihan heti käännetä :D

Ihana ystävä osui kohdalle juuri oikeaan aikaan! Siinä vaiheessa kun alettiin olemaan enemmän tekemisissä ja kertomaan henkilökohtaisempia asioita toisillemme huomasin miten samanlainen toinen voi olla. Miten samanlaiset ajatukset ja mielipiteet. Naurettiin ja itkettiin paljon. Riideltiinkin ja sen jälkeen sovittiin. Koskaan Neean merkitys minun elämässä ei ole vähentynyt.

Että sinne siis suurin osa valituksista miksi mie olen tämmönen ;D

~Pauge, Maailman ylpein kummitäti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti