Etusivu

torstai 16. helmikuuta 2012

Bilepostaus!!

Mulla on alkanu ärsyttään ihan älyttömästi, kun kaikille nuorille äideille valitetaan koko ajan,
siitä kun he käyvät viihteellä.. Juuri tämän takia en itse ole juurikaan bilepostauksia tehnyt.
Nyt, mm. Heltsulle on valitettu tosi paljon siitä, ja hän sen takia jätti bilepostaukset
pois blogistaan, vaikka ne ovat varmasti tärkeä osa hänen, ja monen muunkin nuoren, elämää.
Päätin repästä, ja tehdä bilepostauksen, johon laitan paljon kuvia, vaikka siitä varmasti tuleekin
paljon sanomista!

En ymmärrä sitä, että monille vanhemmille äideille jankataan sitä, kuinka pitäisi ottaa
vapaata lapsistaan ja lähtä viihteelle ja kuinka tekee hyvää välillä irrotella, että
lapsikin huomaa kyllä eron, kun äiti on virkeämpi.
Ja sitten jos joku nuorempi äiti tekee näiden "ohjeiden" mukaan, niin voi huhhuh mikä
haloo siitä nousee!!

Tässä siis teille kuvia mun vapaailloista!




















Kiitos ja kumarrus!<3




EDIT///
Iso osa kuvia poistettu, runsaan vittuilun vuoksi!

16 kommenttia:

  1. siis aivan hävytöntä, kuinka mitenkään ihmeessä voit katsoa enää peiliin kun lapsi saa tutussa hoidossa elinikäiset traumat kun vietät hyvin ansaittua vapaailtaasi :D
    Siis tosiaan miksei saisi tuulettumassa käydä? Itellä menossa rv 11+2 ja aattelin masunkin kanssa kesällä käydä baareissa (ilman alkoholia) ja sitten myöhemmin myös :) Ja en tunne syylisyyttä jos lapsi tulee olemaan mummuloissa hoidossa :D Oon itekki ollu muksuna hoidossa eikä tän pahempaa oo tullut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon mie kamala ihminen.. :(
      :D
      Mieki olen kyllä hoidossa ollu, mutta kohtahan tähän tulee anot sanomaan, että "siks varmaan ootki tommonen", tms.. :D
      Onnea sulle muutes!!:))

      Poista
    2. Ja lapsihan varmasti itsekkin jopa haluaa välillä mummolaan yöksi ja tykkää olla siellä ! Ei minusta ainakaan siinä ole mitään pahaa, saa pikkuinenkin vähän seikkailua :)

      Poista
  2. OIKEIN! Hyvä, sulla on asenne kohallaan! :)

    Mä vaan en ite henkoht jaksanu enää sitä, että anot tulee valittaa siitä miten vapaa-aikani käytän.. Ei hullukaan jaksa kuunnella sitä samaa valittamista jatkuvasti. Toki mä teen vielä niitä bilepostauksia, mut en tosiaan jokaisesta kerrasta kun johonkin menen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mie ymmärrän kyllä tosi hyvin sua!:)

      Muakin haukutaan jo ihan kaikesta, niin samakait son jos ne yli-ihanat anot vielä valittaa tästäki;D

      Poista
    2. No huhhuh sentää! Näin formspringissä kommentteja mitä sulle oli tullu! Tai siis ne läski kommentit, siis mitä helvettiä? Mikä vittu näitä nykyajan nuoria vaivaa, ei enää mitään käytöstapoja? Sen siitä saa kun synnytään kulta lusikka perseessä, pappa betalar, ja päi naamaa ei uskalleta sanoo mitää mut netissä kyllä!

      Poista
    3. No äläs nyt, mie jätin kolme pahinta julkasematta;D
      Mutta joo, eihän noita voi oikeen ymmärtää.. :/

      Poista
  3. Mä itse olin lapsena täysin heitteillä vanhempien bilettämisen takia, sen takia otan aika herkästi kantaa tällaiseen. On ok käydä tuulettumassa jne, niin kauan kun tietää, että lapsi on hyvässä hoidossa :) Se ei ole mielestäni ok, että lapsi työnnetään jatkuvasti eri paikkoihin, sellaisten ihmistenkin luo joita ei ole tavannut montaakaan kertaa, ja lähdetään bilettämään. Pieni lapsi tarvitsee tuttuja ihmisiä turvakseen ja voi ihan oikeasti saada traumoja kiintymyssuhteisiin, sellaisia, joita ei välttämättä tiedosta koskaan, mutta jotka vaikuttavat käyttäytymiseen. Mä esimerkiksi olen todella arka ja säikky, ja se kuulemma voi juontaa juurensa turvattomuuden tunteeseen silloin vauva aikana.


    Enkä nyt tarkoita, että sä olisit sellainen "huithapeli" :D Ihan hyvin teidän vauva näyttää pärjäävän :) Moni niistä jotka sanoo pahasti, voi olla lähtöisin alkoholisti perheestä ja siksi herkkä sanomaan! Tarkoittamatta välttämättä pahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla noinkin, mutta pitääkö sitä ruveta arvostelemaan tietämättä mitään?
      Aika moni näistä anoista jotka aukoo päätä, tarkoittaa sen nimenomaan pahalla..

      Poista
    2. Jätä semmoset omaan arvoonsa!
      Sä hoidat vauvas hyvin :) laita toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos : )

      Poista
  4. On toi kyllä ihan älytöntä, että tuntemattomat tulee inisemään ja pätemään esim. just tosta bilettämisestä.. Ne, kun ei tiedä mistään mitään ja suurin osa varmasti lapsettomia. Niiden sana, kun ei vaikuta mihinkään :p
    Ite meinasin myös tehä kyllä bilepostauksia varmaan aina, kun oon lähössä jonnekkin esim. ens perjantaina. Mulla nyt on niin vähän lukijoita niin ei varmaan VIELÄ tuu mitää valittamista ja haukkumista. :D mutta niitä ilosesti odotellessa!

    VastaaPoista
  5. Tuli vain mieleen että ootkohan ihan kaikilta näiltä ihmisiltä pyytänyt lupaa kuvan julkaisemiseen ? En kyllä nytte osaa yhtään sanoa että saako blogeissa lisätä kuvia toisista vai ei, mutta onhan se kohteliasta kysyä ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kysyny ja ruukaan aina kysyä jo ennen ku otan kuvia.. :)

      Poista
  6. Huoh.. miekkii tahtosin viihteelle.. on vaan kummasti nuo kaverit kaikonnu jonnekki ja tuon ukonretaleen kans en lähe, kun en kestä sitä humalassa :D tanssimaan vaan tahtosin.. mulla on siis 3v9kk ja 1v11kk ikäset lapset ja esikon sain kun olin vielä 17v..

    mie muistan et mie päädyin yhden kaverin kaverin lapsenvahdiksi joskus yläasteella.. tää kaverin kaveri oli saanu heti yläasteen jälkeen vauvan ja sillon se vauva oli joku pari vuotias ja äippä halus lähteä juhlimaan (kävi vissiin aika useinki..) oli sit pyytäny kaveriaan (joka siis oli miunki kaveri) lapsenvahdiks, mut tää kaveri ei jaksanukkaan olla koko iltaa vahtimassa sitä lasta, niin sit pyyti minuu kattoo sitä lasta, jota en ees tunne.. olihan se mentävä, ettei sitä lasta yksin jätettäs.. ja tän kerroin vaan siks, että ymmärtäsit paremmin, minkätakia teiniäitien juhlimista saatetaan kammoksua.. mut omalla kohdallas: toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on kans ihan sikana kavereita kadonnu johonki ja se harmittaa ihan älyttömästi..
      Ja miekään en oikein tykkää Akin kans olla baarissa kun se ei osaa oikeen ottaa sivistyneesti.. Ja se on niin mustasukkanen että meinaa aina ottaa turpaan, kun jos jos ku mies juttelee mulle niin se tulee siihen huutamaan että painu muualle tää on mun muija!:D

      Joo niin mie yritän, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. Joillakin se vaan menee vähän yli..

      Poista