Etusivu

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kyläluutailua:)

Viime päivät ollaan Akin ja Pittusen kanssa oltu äitini sanoin "melkosia kyläluutia". :D
Eli vauva on päässy esittäytymään sukulaisille:)

Torstaina oli Nuokun eli uuden nuorisotalon avajaiset ja siellä kävästiin mutka. Näytti siltä että moni ihminen oli meidän vauvelista enemmän innoissaan kuin avajaisista:P
Niin ja torstaina katottiin Tuksun häät, olihan se jo melkoista draamaa.. Sitä kun katto niin ei tienny pitäiskö itkiä vai nauraa.. oivoi.. :D

Perjantaina käytiin Torniossa Akin äitin luona, eli Aki on vihdoin saanu auton kuntoon:D
Illemmalla kun tultiin kotiin, siskoni ja kaksi muuta kaveria kävivät vielä kahvittelemassa:)

Lauantaina matka suuntautui äitin luo. Oli melkoista häslinkiä että pääsi asunnon läpi eteisestä äitin makkariin yhtenä kappaleena. Oli nimittäin meidän "pikku" koirat (tanskandoggeja 2 kpl. uroksen säkä 92cm ja tassuista päälakeen korkeus 110cm ja nartun säkä 89cm) melkoisen onnessaan kun käytiin siellä, olihan siitä jo kolmisen viikkoa kun viimeksi äitin luona oltiin käyty. 
Pikkuveljet oli taasen tosi onnessaan hoitamassa vauvaa ja koiratkin pääsi vähän tutustumaa, narttu (Luna) varsinkin innoissaan haisteli vauvaa, uros (Leevi) ei sitten kovin kiinnostunut loppujen lopuksi ollutkaan.

Ja sunnuntaina matka suuntautui jälleen äitin luo kun lauantaina oli pikainen reissu vauvan väsähtämisen takia. 
Sunnuntaina Pittunen kävi esittäytymässä myöskin Akin sedän luona:)

Ps. Luna oli ihanan rauhallinen kun haisteli ja tutustui vauvaan, onnessan tietysti oli ja sen takia oli vähän hölkky, raukka aivan tärisi ja ei millään malttanut olla rauhassa, mutta silti jonkinlaiset "äidinvaistot" narttukoirana ilmeisesti oli, koska loppujen lopuksi haisteli tosi nätisti.
Jo raskausaikanani Luna oli suojelevainen mua kohtaan, ihan kuin ois tajunnut että mun masussa kasvaa pikkuinen. Ennen aina hyppiny mua vasten jne. mutta kun tulin raskaaksi niin ei enään hyppinyt ja jos Leevi yritti hyppiä vasten, tuli Luna aina ikään kuin "työntämään" Leevin pois, tunkemalla itsensä meidän väliin. 
Ja myöskin jos vaikka Aki halas mua niin Luna tuli siihen väliin seisomaan työntäen Akia kauemmas.
Ihan kuin ois tosiaan tajunnu, että masussa on pikkuinen elämä tuloillaan ja halus suojella mua ja vauvaa.. suloinen:)

2 kommenttia:

  1. Mulla muuten oli sama juttu koirien kanssa! Meillä on 2 saksanpaimenkoiraa ja ne on tosi villejä mut sillon ku olin raskaana niin ei esim. just hyppinyt ollenkaan yms. Toinen niistä yleensä aina käveli mun päältä (:D) jos vaikka sohvalla istuin, hyppi syliin ja muutenkin hyppi kokoajan, mut raskaana ollessani ei ikinä tehny noita :)

    Ainiin, ja onnea vielä pojasta <3 vallan suloinen tapaus hän on :)

    VastaaPoista