Etusivu

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kuulumisia

Neuvolatäti kävi meillä perjantaina 4.3. Pittusella oli paino laskenut 100g joten jouduttiin painotarkkailuun, koska vauva kuitenkiin syö hyvin ja voi hyvin.
Maanantaina terkkari kävi uudestaan, paino oli noussut 60g, mutta silti kuulemma liian vähän, koska vauva ei ole saavuttanut syntymäpainoaan.
Eilen, perjantaina, käytiin sitten neuvolassa ja paino oli noussut 50g, eli liian vähän, koska viikossa painon pitäisi nousta kuulemma 100-150g. Pituuttakin oli tullut 3cm eli nyt poika on 56cm. :)
Viikon päästä on sitten jälleen neuvolakäynti, saa nähdä onko paino sitten noussut tarpeeksi..

Yöt on mennyt hyvin, lukuunottamatta to-pe välistä yötä.. Vauva oli seuranhakuinen koko yön..
Oltiin tiistaista torstaihin Levillä, tultiin siis torstaina illalla 11 ja 12 väliin kotiin.
Nukuin autossa pari tuntia matkan aikana ja kun tultiin kotiin, olimme Akin kanssa kumpikin onnessaan kun pääsee nukkumaan omaan sänkyyn.. Niinhän sitä silloin vielä luuli..

Vauva heräsi vähän 12 jälkeen, syötin ja vaihdoin vaipan ja nukutin Pittusen, jonka jälkeen tietysti ajattelin pääseväni jatkamaan unia.. Hyräilin vauvalle, kunnes nukahti ja yritin sitten itse jatkaa unia. Noin 5 min. päästä vauva huomasi hiljaisuuden ja alkoi huutaa. Hyssyttelin vauvaa tietysti ja heti jatkoi unia. Ja kun itse aloin nukkumaan, sama toistui, heräsi, alkoi huutaa ja hiljeni heti kun kuuli ääneni.. Ja näin jatkui todellakin koko yö aamuseitsemään asti.. Eli valvoin koko yön hyräilemässä ja hyssyttelemässä vauvaa, Aki tietysti nukkui hyvin koko yön:D
Onneksi Aki heräsi silloin seitsemältä ja nousi vauvan kanssa ylös, että saan nukkua.. Ja nukuinkin "peräti" kaksi tuntia, Aki herätti; "mun pitää hakea läppäri autosta, se on ollu koko yön pakkasessa!" Ja tietenkään en herätyksen jälkeen saanut enää unta. Ja aamulla oli tosiaan se neuvola.. Terkkari katseli oikein pitkään mun väsynyttä olemusta ja kehuttavan kokoisia silmäpusseja kunnes uskaltautui kysymään syytä.. :D

No mutta hengissä selvittiin:)

Ja nyt on sitten Levin reissu kostautunut.. Eli mulla kuumetta melkein 39 ja oksennustauti, lihakset kaikki kipeinä, aina kun nousee kuume niin lihakset kipeytyy järjettömästi.. Olo on niin heikko, että Aki on koko päivän hoitanu vauvaa, ONNEKSI!! Eihän tästä ilman mussukkaa tulis yhtään mitään. Itse en vauvaa uskalla edes syliin ottaa, kun olo on niin heikko että pelottaa etten jaksa vauvaa sylissä pitää ja se putoaa.. :(
Toivottavasti menee tää heikko olo ja tauti ohi ennen maanantaita, kun Akin pitäis kouluun mennä, ja eihän se oikein onnistu jos mie näin kipee olen viel sillon..

Että tämmöstä tänne tällä kertaa:)

3 kommenttia:

  1. Joo nuo hankalat päivät on kyllä raskaita. :( Mutta mies kannattaa kyllä potkia ylös välillä, että välillä pääsis itekki levähtämään, ihan yölläki. Se kuitenki tuo paljon lisää voimia, kun saa vähän aikaa huokaista. :)

    Täällä on kans sairasteltu! Aivan ärtyttävää! Tuntuu olevan nyt kaikki sairaana muutenki. Toivottavasti paranisit nopeaa, on se aika rankkaa hoitaa vauvaa tai lasta ja olla sairaana samaan aikaan. Kiva kun on siihen päälle vielä raskaana ja mieski on.. Hohhoijaa. Onneksi menee yleensä nopsaa ohi. :)

    VastaaPoista
  2. ^Mieskin on raskaana? :D vitsivitsi. tajuttiin! :)

    VastaaPoista