Etusivu

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Toivepostaus: Jouluvalmistelut

Meillä ei Akin kans ole oikein ollu minkään näkösiä jouluvalmisteluja.
Me ei vietetä joulua kotona, joten meillä ei ole täällä mitään koristeita tällä hetkellä, eikä todennäköisesti tulekaan.
Kynttilöitä olen poltellut normaalia enempi ja iltaisin istun kynttilöiden valossa kuunnellen joululauluja. Se tuo mun mielestä joulutunnelmaa:)

Vaikkei ollakkaan jouluaattona kotona, niin joulunpyhinä/välipäivinä tietenkin ollaan, joten joulusiivous meillä on edessä huomenna, kun Akikin on kotona.
Huomenna me myös leivotaan kahtia eri pasteijoita; lohipasteijoita ja kinkku-aurajuusto pasteijoita. Muutama kinkkupasteija tehdään myös Peetulle ilman aurajuustoa:)
En ole vielä päättänyt leivonko jouluksi muuta, saatan tehdä kinkkuhyrriä (kinkku, juusto, aioli), mutta ei ole vielä varmaa.
Joku varmaan kysyy että miksei tehdä pipareita, torttuja tai piparitaloa. Johtuu siitä että kumpikaan meistä ei juurikaan syö torttuja, se vähän mitä syödään niin voidaan kyllä syödä jouluna kylässä. Pipareita emme myöskään syö juurikaan ja piparitaloa ei tehdä koska se jää vain lojumaan..:D
Viime vuonna tehtiin piparitalo ja se oli hyllynpäällä kasassa vielä reilusti uudenvuoden jälkeenkin, kun kukaan ei sitä syönyt..:D

Lahjoja olen ostanut muutamat, äidille ja iskälle on lahjat. Samoin Akille on yksi lahja, ostan vielä ainakin yhden ja Peetulle myös vielä pari lahjaa.

Meillä ei varmaan juurikaan muita jouluvalmisteluja ole.. Eli tuli aika kuiva postaus..
Kuviakaan ei ole, kun se kamera meni rikki. Pakko saada uusi..:(

Millaisia jouluvalmisteluja Te olette tehneet ja mitä on vielä tekemättä?:)

2 kommenttia:

  1. mis vietätte jouluaaton?

    VastaaPoista
  2. Yleensä ollaan aamu ja aamupäivä mun äidin luona ja iltapäivällä mennään Akin äidin luo ja illalla mahdollisesti käydään vielä Akin isän luona.

    VastaaPoista