Etusivu

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Inttileski osa 1

Nää mun otsikot on jotain niin parhautta!:D

Aki on ollu armeijassa vasta kaks päivää ja nyt alan oleen ihan kauhuissani..:D
Mulla on ihan järjetön ikävä ja tekis mieli itkee koko ajan.. Onneks päivisin on muuta mietittävää kun hoitaa nuita lapsukaisia, mut näin iltasin on koko ajan tosi haikee ja yksinäinen olo..
Täällä äitin luona olin eilen yötä ja oon tänäänki ja varmaan viel pari päivää, ihan vaan sen takia ku jos meen kotiin yöks niin märisen varmaan koko illan ja yön..:D
Kyllä musta nyt tuntuu ettei tästä tule yhtään mittään, ikävä on kauhia ja viel kaks viikkoo ennen ku pääsee ekan kerran lomille..;(
Saunassa kävin tänään iltasella yksin, kun Peetu meni äitin ja poikien kanssa. En osaa yhtään käydä saunassa yksin niin mie vaan itkin siel ku oli niin lonely olo. Enkä mie siel sit kauaa pystynykkään olemaan.
Ääähh, mitähän tästäki tullee oikeestiiiii.. Tyhmä armeija..!
Onneks tänään ehdin hetken jutella Akin kans naamakirjassa, mut sillon tuli viel enempi ikävä. Oli se silti mukava kuulla toisesta..
Jos sitä lähtis nukkuun ja yrittäis olla miettimättä asiaa.. Yritän olla kirjottamatta huomenna yhtä valituksentäyteistä postausta ku tämä..:D

14 kommenttia:

  1. Voi ei! Itellä tuo on vielä eessä, kun Mikko lykkää armeijaan menoa töiden takia. En nyt tiedä tuleeko meidän tilanne siltikään niin paljoa tosta eroamaan, kun toinen muuttaa YT:lle ja mie Kemiin. Eipä tuota sillonkaa nähä ku viikonloppusin. :S Koita pärjäillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikskäs te niin muutatta?:)
      Kiitos:)

      Poista
    2. Mikolla työt YT:llä ja mulla alkaa ammattikorkeassa opiskelut syyskuussa.

      Poista
    3. Joo mie kävinkin jo blogistas kyyläileen yks päivä:p

      Poista
  2. Tiiäks että oon aikalailla samanlainen... Paitsi että mulle se maanantai oli pahin. Ei siitä tullu yhtää mittää :D Sain sunnuntaina jo aivan hirveän märinäkohtauksen, kun Japu jutteli äitinsä kans puhelimessa kaikista armeija jutuista. Maanantaina sitte aamu ihan ihan okei johonki puoli 9 asti. Sitte se taas alko... En lähteny ees saattamaan sitä asemalle, ku aattelin että pystysin lopettaa märinän paremmin että jään hetkeks yksin. Mutta ylläripylläri, kun ovi meni kiinni nii siitä itkusta ei tullu loppua :D Mutta nyt ei oo enää nii hirveetä olla. Nukkumaan meneminen tosin on vieläki suht.haikeeta. Nyt kun olis äkkiä ensperjantai!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kattelinki ku J oli yksin siellä asemalla:D
      Ei kai ne nyt perjantaina lomille pääse? Vai tarkotiks ens viikon perjantaita?:D
      Mutta joo, ei tähän vissiin totu..:D

      Poista
    2. Ensviikon perjantaita joo. :D Aika mennee niin pirun hittaata!

      Poista
  3. täältäkin yksi intti -leski ilmoittautuu,pikkasen äässistä koko homma,sanon mä !

    VastaaPoista
  4. Täällä myös yksi inttileski, helppoa se ei ole voin sanoa. Pääse lomille vasta 26 päivä, sitä odotellessa. Tuskaa se on. Koita pärjäillä! :)

    VastaaPoista
  5. No ei oo niin paha :D Eikse oo vaan hyvä että se armeija käydään?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö..Mun mielestä on just niin paha..
      Ja kopsaatko tuolta sen kohdan jossa sanon ette armeijaa pitäis käydä?? Totta vitussa se pitää käydä!! Mie sanoin Akille että jos se tulee ennen aikojaan pois sielt niin ei oo kotiin tulemista:D

      Poista
  6. Mää ootan kauhulla ku poikakaveri on lähössä syyskuussa neljäksi kuukaudeksi vaihtoon. Tulee olemaan niiiiin tuskaa!

    VastaaPoista