Etusivu

tiistai 8. marraskuuta 2011

Tämmöstä tänään..

Semmosta vielä tulin tänne päivittämään, että:

1) Taidan hylätä pikku hiljaa blogin..

2) .. Ja Formspringin.

Koska:

En jaksa paskoja kommentteja joita tulee ja mun ymmärrys ei riitä tajuamaan niitä ihmisiä, jotka anonyyminä valittaa ja vittuilee.
Mitä mieltymystä ne siitä saa, että loukkaa toista ihmistä?
Ne kommentit ei oo enää mikään vitsi. Ei ainakaan hyvä sellanen..

Blogi:

"Ihan vitun hyvä mamma ootkin "joo, ei auto oo liikkuva ku pidän vavvaa sylissä, mut sen sijaan ilomielin pienelle lapselle tuputan tikakria ja pilaan valmiiks sen hampaat jo" mut minkäs sille tekee, jos omaa painoaa ei hallitte, niin täytyy sitten tehdä lapsestakin sokeriporsas.."


"ei taida ihan tällä tyylillä noi raskauskilot lähteä..."


"niin no ehkä kannattais jättää sen lapsen hankkiminen vähän myöhemmäks, esim kun on käyny ees koulun ja saanu ammatin nii sit rueta miettii sitä penskaaa:D"


"Ootko ajatellut laihtumista? Ei akiakaan varmaan niin paljon enää kiinosta, kun annat ittesi paisua;("


"ps. aki varmaan pettää sua. Vai kuka ei läskiä pettäis??"¨




Ja muuta yhtä kivaa!<3




Formspring:


"Ootko tosissas ton Inari nimen kanssa?:DDD Peetukin aika kauhea.."


Tuo on varmaankin ainoa Formspringiin julkaistu ilkeä kommentti..


Mutta mukana on ollut kaikkea huorittelujen, uhkailujen ja silkan vittuilun väliltä..




Se olen yksin mie joka kirjoittaa tätä blogia, joten haukkukaa vain mua tai vielä mieluummin pitäkää haukkumiset itsellänne, tai haukkukaa mua vaikka jossain marttapiirissä, mutta älkää kuvitelkokkaan haukkuvanne mun lasta!
Mitä Peetu on teille typerille ämmille tehnyt? Ei varmasti yhtään mitään! Miksi siis pitää vetää se mukaan niihin vittumaisiin kommentteihin?
Se olen mie joka jakaa elämäänsä kaikille, ei Peetu, joten miksi hän olisi syyllinen yhtään mihinkään ja ansaitsisi teidän tyhmät ja iljettävät haukkunne?!
Olette niin säälittäviä, kun haukutte viatonta lasta.
Hommatkaa elämänne kuntoon ja miettikää hieman!


Kiitos kuitenkin kaikille ihanille kommentoijille, jaksatte piristää.


Palataan!<3

30 kommenttia:

  1. No huhuh mitä kommenttia! ;o Ymmärrän kyllä hyvin, ettei tee mieli enää jatkaa.. :<

    VastaaPoista
  2. Onpa hirveitä kommentteja! Ymmärrän täysin ettei tollasia kommenteja jaksa, eikä varmasti edes kiinnosta lukea. Sulla ei ole mitään syytä hävetä itseäs tai tapaasi hoitaa lastasi, mutta noilla kommentoijilla on kyllä syytä hävetä itteään. Tsemppiä sulle elämään, uskon ja toivon myös, että sun mies seisoo sun rinnalla! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka, kommentoin ekaa kertaa vaikka oon jo hetken aikaa sun blogias seuraillu, mut nyt kiehahti. Mun mielestä on tosi törkeetä tulla haukkuu lasta ja nimivalintoja ja sua äitinä, mikään tuskin tuntuu niin pahalta kun se että sua haukutaan huonoks äidiks tms, kun muut ei nää oikeesti ku ihan pienen palan sun ja sun perheen elämästä. Ei niillä oo mitään oikeutta tulla arvostelemaan kun ei sua tunne eikä tiedä sun elämästä muuta kun sen mitä blogissas kerrot. Miä tykkään sun blogista! :) Ja se että selitetään kuinka sun mies ei enää halua sua kun oot mukamas läski.. Mitä se muille kuuluu mitä sun seksielämässäs tapahtuu, tai mistä ne ees tietää miten asiat oikeesti on.

    VastaaPoista
  4. no hohhoi! Mikä ihme ihmisiä vaivaa. -.-''

    VastaaPoista
  5. Hei voi eiii älä lopeta tätä blogiaa : )
    Tää on justii hyvä vaikkei päivityksiä niin ussein tulekkaa :)

    VastaaPoista
  6. törkeetä tuommonen! :( surullist et lopetat :/ ehkä laitat blogin vaan kutsutuille?
    -Ii-

    VastaaPoista
  7. Voii eii älä lopeta :( Tä on tosi kiva blogi..

    ps. Peetu ja Inari on aivan ihania nimiä. Tykkään niin paljo tollasista "vanhanaikasista" mutta vähän erikoisista :)

    VastaaPoista
  8. Menee jo "hiukka" yli ymmärryksen tuo anonyyminä haukkuminen ja kettuilu. En itsekään tajua, mitä ne hyötyvät mielenpahoittamisesta.

    VastaaPoista
  9. Mulle tuli ihan oikeasti huono olo kun luin noita kommentteja....Siis KUKA haukkuu toisen ihmisen pientä lasta asioista, joille lapsi ei yhtään mitään itse mahda? Herranjumala että on olemassa sairaita ihmisiä...:/

    VastaaPoista
  10. Älä pliis lopeta! Tai lopeta formspring ja poista anoilta blogissa kommenttimahdollisuus. Minä ainakin olen valmis tekemään oman google-tilin, koska pidän blogistasi.

    Sinulla täytyy olla paikka, jossa purkaa ajatuksia.

    VastaaPoista
  11. No ohhoh,ompas törkeitä kommentteja. :/
    Aivan totta että mitä ihmettä Peetu olisi tehnyt, pieni viaton ihminen ja tuommosta pitää muka joillai heittää. :o Mutta niihän se on että kateelliset puhuu! :)

    VastaaPoista
  12. Ainahan se on pakko toisia jollain tapaa haukkua tai satuttaa... Mutta kai joku siitä kotain tyydytystä saa ja nostaa omaa pikku egoaan...
    Ja noi raskauskilot, yhellä kaverilla ne lähti melkeen heti kun aloitti opiskelut (oli säännöllinen rytmi, tuli liikuttua enemmän...) ja ei kaikki voi olla semmosia perhanan nälkäkurkia ja "täydellisiä". Mielummin itekkin otan kunnon palan kakkua ja muita herkkuja ja niille "yhyy yhyy oon lihonu puol kiloa!" tyypeille... (ja eipähä satu niin pal ku kaatuu talvella :D )
    Tsemppiä sulle!
    ja ps Peetu suloinen nimi ;)

    VastaaPoista
  13. Ihan hirveitä nuo kommentit! Itsekin olen saanut samantyylisiä. Sitä en kyllä ymmärrä miksi joillakin on niin kiva halu loukata toisia. Mutta monestihan se kertoo siitä että loukkaajalla itsellä ei ole kovin hyvä olla.

    T. Viivi

    VastaaPoista
  14. tiedän tunteen ku ihan oudot ja tuntemattomat vittuilee, vaikkei ne mistään mitään ees tiiä.. mut mie oon ottanu sen asenteen että antaa saatana tulla sitä paskaa niskaan vaan. ne on jostain kateellisia ja sen takia ne kääntää sen asian vittuiluksi.. mulla on jostain syystä NOUSSU itsetunto niitten vittuilijoitten ansiosta.. mutta ei nuo oo kyllä mitään kivaa luettavaa todellakaan!! :/ Ne on säälittäviä.. Ehkäpä ne on yrittäny saaha lasta muttei ole sitä saanut? Ja kun sie sait niin se on kamala asia josta puitää päästä aukomaan? Hmmm who knows ¨mitä nuitten päässä liikkuu, tuskin mitään.

    Enpä voi tähän muuta sanoa ku koita jaksaa äläkä välitä tuommosista säälittävistä tyypeistä vaikka se hankalaa saattaa olla jos niitä usein tulee!

    Mie ainaki tykkään sun blokista <3

    VastaaPoista
  15. Mitähän olen ajatellut kirjoittaessani "joillakin on niin kiva halu loukata toisia?" :D Ilmeisesti olen tarkoittanut, että "sitä en kyllä ymmärrä miksi joillakin on niin KOVA halu loukata toisia.

    T. Viivi

    VastaaPoista
  16. Ai kauhee mitä kommentteja! :oo Ymmärrän hyvin ettei tollaisia huvita lukea! Ja tottahan sekin on ettei Peetu ole nuille mitään pahaa tehnyt, tuskin kukaan on koskaan poikaa edes livenä nähnyt.

    Mutta kuten joku jo sanoikin, älä lakkaa kirjoittamasta blogia, poista anoneilta kommentointi oikeus. Sillä itse ainakin kovin mielelläni luen blogiasi!

    VastaaPoista
  17. ^ Tuon kommentointi oikeuden poistaminen anoila on hyvä systeemi munkin mielestä. Kamalia kommentteja ei voi muuta sanoa, netissä on niin helppo mennä sanomaan toiselle sellaisia asioita joita ei kasvotusten viitsisi sanoa. Huoh, kunpa ihmiset vaan muistais nettietiketin. Ei se tarkoita että jos nimettömänä voi mielipiteitään ilmaista että se antaisi oikeuden haukkumiseen ja ilkeään arvosteluun. Jos ei ole mitään positiivista sanottavaa niin sen voi jättää sanomatta, eriasia jos osaa ilmaista asiansa asiallisesti ja toista loukkaamatta niin siinä tapauksessa voi kritiikkiäkin antaa.

    VastaaPoista
  18. Aivan hirveitä kommentteja!:( Ne on vain kateellisia! Toivottavasti et päätä kokonaan lopettaa! laita vaika kutsutuille vain blogisi?
    Tulee paha mieli itellekki noista, mitä ihmiset on kirjoittanu, hali! <3

    p.s saiko aki minun viestin?

    VastaaPoista
  19. siis ihan jäätävää! Sun ei todellakaan kannate lannistua tuommosesta, nimittäin uskoisin että sunki kohdalla tää blogi on vähän muutakin kuin muiden luettavaa teidän arjesta ja muusta. Et varmasti ole tätä blogia muiden takia perustanut, joten älä siis välitä tuommosista. vaikken kyllä itsekään pystyisi olla välittämättä. Pystyn osittain jopa arvailemaan että mistä päin maailmaa nämä kommentit ja mielipiteet on sannut alkunsa koska nuo on jo sen verran henkilökohtasia osa ainakin, että kun nimillä jo tuolla puhutellaan. esim. "Ootko ajatellut laihtumista? Ei akiakaan varmaan niin paljon enää kiinosta, kun annat ittesi paisua;(" aivan vitun rasittavaa, en usko että tuo on joku täysin tuntematon, nimittäin se puhuttelee akia tuossa ihan kuin kenenä tahansa ''tuttavana''. todella rasittavaa.

    VastaaPoista
  20. Täälläkin yks kellä kiehuu noiden sun saamien kommenttien takia.. Toivon suuresti ettet poista blogia, tätä on todella mukava lukee ja seurata sun ja Peetun elämää :) Peetu on erittäin suloinen nimi! :)

    VastaaPoista
  21. Oon vahvasti sitä mieltä että tätä blogia EI saa lopettaa! Aivan huippu ja koukuttava, joka kertoo hyvin lapsiperheen arjesta :) Minkäs voi jos muut on niin sanottuja täydellisiä tiukkapipoja? voi lapsiraukkoja.
    GO Peetu, Aki ja Neea !

    VastaaPoista
  22. Yleensä vihaan kaikkia teiniäitien blogeja, kiehuu kun luen niitä! Mutta Neea tämä on ainoa, mitä olen lukenut alusta asti, joka on rehellinen ja äidillinen. Kommentit ovat tietysti ihan hirveitä, mutta tietysti pitää oppia myös kestämään niitä kun kirjottaa niin avoimesti elämästään nettiin:) Toivoisin ettet kuitenkaan lopettaisi blogia, en tiedä mistä löytäisin vastaavan, joka ei saisi minua kiehumaan. Lukemani perusteella ja statustesi yms, perusteella olet hyvä äiti ja tiedät sen parhaiten itse:)

    <3:Jenny ja Bella 13kk

    VastaaPoista
  23. Siis iha häiriintyneitä kommentteja ! huuuhhuh, en oo varmaa ikinä viel törmänny tollaseen haukkumiseen blogissa ... -.-

    Mut hei, et varmasti poista blogia joidenkin urveloiden takia ! :------) ♥

    Hyvät vittupää anonyymit, kuinka hienoa onkaan "anonyymisti" tulla haukkumaan ihmisiä. Te olettekin sitten varmaan parempia ihmisiä kuin me muut, jättäkää nyt edes joku osoite kommenttien perään nii saa teillekkin vähän palautetta tulla antamaan takaisin mm. _aikuismaisesta_, _kypsästä_ ja ennenkaikkea _rakentavasta_ kommentoinnista toisten blogeissa. Kaikella ♥:lla Emppu

    VastaaPoista
  24. Ööh, eihän noi kommentit sun lasta haukkuneet, paitsi toi yksi sun lapsen _nimeä_? Ei kannata ottaa itteensä ja provosoitua turhista kommenteista

    VastaaPoista
  25. Et saa lopettaa tätä blogia! ää.. En ymäärrä mikä nuita ihmisiä vaivaa kun pitää kirjoitella tuollaisia.. miks ne hengaa täälä sun blogissa jos ei tykkää ja pitää vaan valittaa..?? säälittävää.

    VastaaPoista
  26. Näin anonyyminä ja sun blogias lukeneena, en ymmärrä mitä ihmiset on suo arvosteleen. On se hyvä tulla haukkumaan ihmisiä tietokoneen välityksellä.. tai suunnilleen kun ei tunne ihmistä, muuta kun lukemansa perusteella.

    Älä ihmeessä lopeta ja anna ns. voittoa noille idiooteille. Ei ne oo sun arvosias. Sä olet paras äiti sun pojalles ja mistäköhän kommentoijat on ton Akin tähän hommaan lisännyt.
    Ei kaikki miehet oo samanlaisia, ei kaikkien ihmisten kanssa olla pelkän ulkonäön vuoksi, jotkut hyvät ihmiset (kuten aki)näkevät jotain muuutakin, sen ulkoisen kauneuden lisäksi, eli sen sisäisen kauneuden ja luonteen! :)

    Tsemppiä Nenne! :)

    -R

    VastaaPoista
  27. Pöh, nimessä Inari ei ole MITÄÄN vikaa, en kai mä muuten olis antanut sitä mun lapselle nimeksi! :D

    Oon silmät pyöreinä sulle tulleita anonyymien kommentteja lukenut välillä, ei voi tajuta miten jotkut voi sellaista kirjoittaa. Toisaalta he ovat aika munattomia kun eivät uskalla seistä sanojensa takana vaan värjöttelevät nimettömyyden suojissa. Tuskin heilläkään on kaikki ihan kohdillaan, ei kai kenelläkään ole tarve tulla arvostelemaan muita jos itsellä on kaikki hyvin. Yrittävät vain pönkittää itsetuntoaan, älä anna heille luovutusvoittoa :)

    VastaaPoista
  28. Ihan btw, sanoit jossain että et ikinä laittaisi alastonkuvia lapsestasi nettiin. Mikäs se siinä keskellä banneria koristaa...

    VastaaPoista
  29. No älä nyt itseesi ota noista kommenteista! Niistä näkee kilometrin päähän, että ne on jonkun pikku teinin kirjottamia. :) Joku lapsi siellä huutelee kun se on niin coolia olla "ilkee ämmä". Minua enemmänkin nauratti. Eihän tollasia voi ottaa edes tosissaan, itsensä ne siinä nolaa kun päästelee suustaan jotain noin uskomatonta lapsellista "ei kukaan haluu läskiä" juttua. Onneksi nekin kasvaa vielä joskus ja todennäköisesti ymmärtää hävetä kirjottamiaan juttuja. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

    VastaaPoista
  30. itekkin törmäsin tähän samaan asiaan eli siis anojen ihaniin kommentteihin tässä juuri vähän aikaa sitten :D olen mm. amisjuntti, teini, tyylitön, en rakasta lastani jne.jne. :D tottakai se tuntuu pahalta saada noita kommentteja, mutta onneksi niitä kivoja kommentteja tulee kuitenkin enemmän ja tosiaankaan noista ääliöistä ei tarvii välittää :) ne on omaan elämäänsä kyllästyneitä idiootteja tai jotain pikku teinejä kerjäämässä huomiota... älä ainakaan anna niiden häiritä sun blogin kirjottamista! :)

    VastaaPoista