Etusivu

torstai 27. tammikuuta 2011

Tästä se lähtee!

Elikkäs, mie olen jo kauan aikaa lueskellu kaikennäköisiä blogeja ja päätin sitten itsekin kokeilla.
Jos vaikka kertoilisin itsestä näin aluksi.
Olen 17-vuotias neitonen, joka tosiaan odottelee innolla ensimmäistä lapsukaistaan. Mikään ei varmasti riitä kuvaamaan tätä innokasta odotusta, mutta jotain suuntaa antavaa on varmasti se, että kaikki tarvikkeet, vaatteet, ihan kaikki, on hommattu jo kuukausia ja taas kuukausia sitten. Vauvan isukki on myöskin innoissaan, vaikka vähän jänniteleekin, miten vauvaa pidetään, uskaltaako siihen koskea, meneekö vauveli rikki. Pari päivää sitten isukki sitten päätti "ottaa kosketusta" vauvan tuloon ja laittoi pinnasänkyyn vauvataulun, jotta saa paremman kuvan tulevasta;)
Asumme poikaystävän kanssa yhdessä (tuntuu muutes hassulta ku jotkut kutsuu meitä avopuolisoiksi) ja vauvelille on tilaa kyllä täällä oleskella. Neuvola, tarha/päiväkoti eskari ja ala-aste on kaikki ihan kilsan säteellä tästä meidän kaksiosta.
Ja kuten ilmoitinkin jo niin kaikki tarvikkeet tosiaan on hommattu ihan pinnasängystä ja vaunuista, ekoihin vaippoihin:) Vaatteitakin on hommattu jo hirveästi, tai no okei, suurin osa on tullut sukulaisilta;)
Blogin otsikko tulee vauvelin "työnimestä", voi toki kutsua hellittelynimeksi tai ihan miksi tahtoo, mutta vauvaa on tosiaan kutsuttu Pittuseksi ja Pojuksi, ja vauva siis onkin poika:)
Mutta eiköhän tämä riitä esittelyksi näin alkuun ja minusta, Pittusesta, tavaroista ja odotusajasta (ja toki sen jälkeisestä ajasta) yleensäkin saa kyllä lisää tietoa, kunhan pääsen tänne lisää postailemaan ja kuvia laittelemaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti