Etusivu

torstai 15. elokuuta 2013

Blogihaaste: 11 asiaa

Minut haastoi Tyttö ja reppu blogin Hilma.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää tehdä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista



Mie yleensä näissä kerron semmosia itsestäänselviä asioita, niin tällä kertaa mie yritän kertoa jotain semmosta mitä kaikki ei välttämättä tiedä!:)

1. Oon tosi tarkka omista tietyistä tavaroista. Esim, mun kengät ja kynsilakat on semmosia etten tahdo muiden koskevan niihin. En välttämättä mainitse mitään mutta puren hiljaa itsekseni hampaita yhteen ja jälkeenpäin käyn asettelemassa ne takaisin omille paikoilleen.. Ahdistavaa!

2. Laitan loton joka ikinen viikko. Mulla on puhelimeen ladattuna veikkauksen sovellus, jotta en ikinä unohtaisi laittaa. Joka viikko toivon pienessä mielessäni että nyt se voitto tulee, mutta ei oo Voittoa näkyny, Toivoa sitäkin enempi..

3. Rakastan leipomista! Todella todella paljon. Mulla on jatkuvasti kamala leipomiskuume, tekis mieli tehdä kakkuja, cupcakeja, leivoksia, jnejnejne. Jotain mitä sais koristella paljon! Tästä syystä oon nyt lähiaikoina miettiny josko opiskelisin leipuri-kondiittoriksi. Jälkeenpäin voisin opiskella sen lähihoitajan.

4. Tykkään tatuoinneista ja lävistyksistä. Niin miehillä kuin naisilla. Ne on kauniita!
Lisäksi tykkään kaljuista miehistä ja parransängestä. Tosin en haluais seurustella kaljun sänkiposken kanssa.. En tajua mikä siinä on..:D

5. Vihaan sotkua. Rakastan olla siistissä kämpässä ja vihaan sotkua todella paljon. Valitettavasti sitä ei aina oikein huomaa meidän kämpästä..:D

6. Mulla on teille lukijoille asiaa. Tosin en voi sitä kertoa vielä, vaikka kovasti haluaisin. Toivottavasti voin pian kertoa!:)

7. Mulla on neljä parasta ystävää. Ne ovat uusia ystäviä, mutta silti luulen että he ovat parhaimpia ja aidoimpia ystäviä joita mulla on koskaan ollu. <3 em="">

8. Oon koukussa youtubeen. Tarkemmin sanottuna niihin vlogaajiin joita seuraan. Joka ikinen päivä heti herättyä käyn kyyläämässä onko joltain tullu uutta videoo.

9. En halua olla aikuinen. Vihaan sitä kun tulee rahaa ja pitää maksaa laskut. Vihaan laskuja. Vihaan rahaa ja sitä kuinka rahasta on tullut tärkeintä kaikille. Vihaan vastuuta ja sen tuomaa ahdistusta. Haluan takas äidin luo, koska sillon ei tarvinu huolehtia mistään muusta kuin kotiintuloajoista ja säännöistä.. (niistäkin tosin huolehdin harvoin..:D)

10. Spotify on mun elämä. Joka aamu ekana laitan spotifyn soimaan ja se soi kooooko päivän. Sen tahtiin torkun sohvalla väsymysaamuina, sen tahtiin teen ruuan ja siivoan. Sen tahtiin leikin Peetun kanssa ja katson muumeja. Se soi taustalla kun istun koneella tai lakkaan kynsiä. Spotify soi aina ja koko ajan. Aamen.

11. Haluan lainan. Haluisin omakotitalon ja auton. Sais sisustaan sen talon kokonaan ja rempata sitä. Iso talo ja auto koko perheelle.


11 Haastajan kysymystä.

1. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus saada jotain mitä olet aina halunnut, mitä/ mikä se olisi?
Rahaa, ehdottomasti. Paljon! Rahalla saisin kaiken muun mitä haluan:D

 2. Mikä tekee perjantaipäivästä perjantai?
- Mulla ei oikeastaan mikään. Muu kuin ettei Aki oo töissä viikonloppuisin.

 3. Mikä on tämän kesän paras kesämuisto? ja miksi?
- En oo oikeastaan tehnyt tänä kesänä oikein mitään erikoista. No se nyt ainakin oli kiva kun Akilla loppu intti, mutta ei oikein muuta erilaista oo tapahtunu..

 4. Millaista työtä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?
- Mielenterveys- ja/tai päihdetyötä. Tosin haluaisin toimia myös kondiittorina ja olisi kiva joskus kokeilla jotain myyjän työtä.

 5. Mitkä on sisustuksen viisi lempiasiaasi?
- En ole oikein perehtynyt sisustukseen joten en osaa sanoa.. :D

 6. Jos olisit vastakkaista, miten pukeutuisit?
- En osaa tähänkään vastata.. Tyylikkäästi ja rennosti?

 7. Milloin olet viimeksi harrastanut liikuntaa?
- Päivittäin kun siivoan tuon lapsen sotkuja sitä mukaan kun sotkee:D

 8. Minkä merkkisiä vaatteita sinulla on eniten?
- Markettivaatteita. En taida omistaa mitään merkkivaatteita. Ne on vain jotain halppisvaatteita..

 9. Mitä mieltä olet julkisilla paikoilla imettämisestä?
- Tästä tulis varmasti kilometrin mittainen vastaus niin en viitsi kirjoittaa kokonaan. Yksinkertaistettuna se on hyväksyttävää ja normaalia. Hieno asia.

 10.  Mitä pukisit päällesi Tallinnan shoppailumatkalle jos säätiedotus näyttää 25 astetta pakkasta?
- Toppavaatetta tietysti.

 11. Mihinkä maahan haluaisit matkustaa jouluna?
- En mihinkään, koska haluan viettää joulun suvun kanssa.

2 kommenttia:

  1. Moi! Mulla tuli tosta liikuntakysymyksestä mieleen, että oliko se sulla, jolla oli se laihdutusjuttu meneillään vai kenellä? En muista, mutta joku bloggaajaäiti puhui joskus blogissaan, että aikoo laihduttaa, mutta ei kuitenkaan tuo sitä blogissa enempää esille, jos en nyt ihan väärin muista. :)

    Jos se mahdollisesti olit sinä, niin kuinka on lähtenyt sujumaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin joo, enkä uskoakseni ole ainoa.
      Huonosti lähteny sujumaan:D Mut hitaasti hyvä tulee:p

      Poista